reklama

Poród w Holandii 2011

Ale kiedy ja kcem rolade :P
Nie ma zmiluj sie. Na noc sie obezre i szlag trafi moj slodyczowy detox(bo lody to nie slodycz) :)

Ja mam szczescie bo w sypialni i salonie mam chlooodek :) slonko ucieka mi do kuchni juz po 12 :)

reklama
bry wieczór! piękna dziś pogoda, można się poczuć jak nie w holandii !!!

Mgd ja kupiłam rolade ale lodową cho no podziele się ;p na prv odpisala .

dziewczynki mnie też dziś wzięło na porządki więc korzystam póki mam wene ;) jakbym miała nieograniczone środki finansowe to bym chyba dziś cały dom do góry nogami przewróciła! ;D może mi się tak po iskierce udzieliło haha

pozdrawiam was¡

eee juz mi się odechcialo ;p ja wrzucilam trochę lodów do miseczki , dosypalam truskawek i polalam sosem czeko ;D siedzę z kotem i zamulam na eurowizji Polski nie ma w tym roku. może to nawet lepiej :D azerbejdżan piękny kraj aaaa ciekawe ile bilety tam kosztują

Ooo jaka tu cisza:szok: ja juz po wizycie:)
jestem zadowolona bo maly wkoncu sie przekrecil, zrobila i usg i wszystko w porzadku, ma dlugasne nozki ale to po tacie:)
i wazy 2 kg:)

Dzien dobry :)

Ja jem truskawki i bycze sie na balkonie :)
Taka pogoda stanowczo nie dla ciezarnej :D

Dziecko moje tez jakies osowiale...za goraco w brzuchu ma :D

reklama
Mi położna wczoraj powiedziała, że Majka nie jest jakimś wielkoludem, ani nie jest też malusia, w skrócie - jest normalnej wielkości. Dodała, że powinnam się z tego powodu cieszyć, bo będzie mi łatwiej urodzić... no co ona nie powie :-D hihi.
Ja dzisiaj się poopalałam, mam lekki brąz na skórze, faaajno:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry