Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bry wieczór! piękna dziś pogoda, można się poczuć jak nie w holandii !!!
Mgd ja kupiłam rolade ale lodową cho no podziele się ;p na prv odpisala .
dziewczynki mnie też dziś wzięło na porządki więc korzystam póki mam wene jakbym miała nieograniczone środki finansowe to bym chyba dziś cały dom do góry nogami przewróciła! ;D może mi się tak po iskierce udzieliło haha
eee juz mi się odechcialo ;p ja wrzucilam trochę lodów do miseczki , dosypalam truskawek i polalam sosem czeko ;D siedzę z kotem i zamulam na eurowizji Polski nie ma w tym roku. może to nawet lepiej azerbejdżan piękny kraj aaaa ciekawe ile bilety tam kosztują
Ooo jaka tu cisza ja juz po wizycie
jestem zadowolona bo maly wkoncu sie przekrecil, zrobila i usg i wszystko w porzadku, ma dlugasne nozki ale to po tacie
i wazy 2 kg
Mi położna wczoraj powiedziała, że Majka nie jest jakimś wielkoludem, ani nie jest też malusia, w skrócie - jest normalnej wielkości. Dodała, że powinnam się z tego powodu cieszyć, bo będzie mi łatwiej urodzić... no co ona nie powie hihi.
Ja dzisiaj się poopalałam, mam lekki brąz na skórze, faaajno.