reklama

Poród w Holandii 2011

dziewczyny a dostalyscie moze na 20-tyg usg takie wykresy ze wzrostu i rozwoju ? tam były 3 linie ; górna , przeciętna i niska i wyszło mi że mały jest w środku pomiędzy górna i przeciętna i sie zastanawiam czy duży będzie przed porodem. ja mam arbuza lobuza otwarte okienko i czuje się jak rybka w wodzie ;)

Mgd ty się ciesz że nie jesteś w egiptowie ;D a w ogóle dziś Pierwsze wolne wybory. ciekawa jestem co tam wybiorą ;)

reklama
Jak dla mnie to to ze dziecko male jest to niby latwiej urodzic to banal.Moj Tymek urodzony w 8 miesiacu byl maly i co i nie moglam go urodzic ,ani troche sie nie posowal w czasie parcia .Winna moja miednica a wielkosc dziecka nie miala nic do rzeczy.Ale ASTRIDKU oby tobie lekko poszlo:-)Tylko nie dziekuj:-)

Właśnie doszłam do etapu, kiedy rodzina się pyta "Czy to już?". Do tego "już" to mam trochę czasu, bo termin mam niby na 6 czerwca... ale kto Majkę tam wie. Póki co, chyba jej się podoba kopanie mnie po żebrach i wygibasy.

Mi tam dobrze w dwupaku, śmiałam się dzisiaj ze znajomą, że mogłabym tak jeszcze pół roku chodzić :-D. Nie męczę się, nie sapię i nie turlam się, jak słoniątko. Jedynie co, to mnie biodra bolą, jak się zasiedzę. Wczoraj jak popatrzyłam na kobitki w poczekalni, to niektóre z mniejszymi brzuchami od mojego, a stękały, jak stare babcie :baffled:.

Astrid to ja Ci zazdroszcze bo ja to sapie jak stara lokomotywa:-D niby nie mam takiego wielkiego brzucha ale mecze sie czasami jak starowinka:blink: a w to cieplo to juz calkiem, boje sie sama wyjsc gdzies dalej bo niewiem czy dam rade wrocic haha:-) u nas wkoncu jest czym oddychac, pada juz dobre dwie godziny i ciagle grzmi... ale az milo pooddychac takim swiezym powietrzem:P

Ojoj, to niefajnie masz :-(. Widocznie ja mam jakieś szczęście, albo codzienne chodzenie kilka razy po schodach, w tym wcześniejsze śmiganie na rowerze, tudzież tańczenie zumby, mnie tak wzmocniło? Serio się czuję tak, że mogłabym chodzić w tej ciąży i chodzić. Jednocześnie wiem, że nie mam co przesadzać, bo parę razy przegięłam i potem leżałam dwa dni w łóżku, bo mnie jakieś skurcze łapały i bunt dzidzi.

cześć dziewczyny :) Ale u mnie grzmi brr nie lubię burz;/
Astrid ja Cie normalnie podziwiam, prawie końcówka a Ty się jeszcze opalasz!! ja chwile za długo na słońcu i zaraz głowa boli a tak w ogóle to mi naczynka troszke od słońca teraz pękają więc wielkie ukłony że dajesz radę :-D ja o brązie to mogę chyba w tym roku pomarzyć hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry