reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Ach Madziuuuuu gratulacje z okazji zamazpojscia !! Zapomnialam na smierc !! Zabijcie mnie ! Wszystkiego naj naj naj, kurcze nic nie napisalas, a ja sie dopiero teraz zorientowalam koza :D tzn ja koza, nie ty :P Wszystkiego naaaaj !!!

Napisz nam jak bylo i w ogole zdjecia mialy byc ten teges
:tak: Nooooo... I w ogole zostal Ci ostatni tydzien a potem spowrotem do wiariatlandii :D ja jak wyjezdzam do Polski, gdzie na poczatku jestem zachwycona a potem sie irytuje i wracam do NL to tak patrze na wszystko do okola i mysle sobie : no, ale jestem juz w domu :-D

Ayni dziekuje :) hehe zes nasmarowała na rozowo:)

A gładko poszło, cywilny chwilka strachu i po wszystkim hihihi zdjątka narazie sa na aparatach , jeszcze sie nie ogarnelismy :) chłoniemy :)

do Nl wracam dopiero za tydz w poniedzialek :) wiec jeszcze sie wybycze hihi musze tapete i farbe do pokoiku zakupić i powrocie zabieramy sie do roboty ;)

Madziu, wszystkiego najlepszego dla Was. Cieszę się, że Wam się wszystko udało. Udanego urlopiku w PL i szczęśliwej podróży do Kraju Tulipanów :tak:.
wszystkiego_najlepszego_na_nowej_drodze_zycia_0.jpg

Halo halo ;)
Witam z...popoldnia :)
Wstaje codziennie rano oczom nie wierzac,ze taka u nas piekna pogoda :)
Mamy dzisiaj plan poszwedania sie po Amsterdamie, bo bylam tylko raz odkad wrocilismy do NL, a uwielbiam Amsterdam ;)

Hej Mgd ,wracacie do Egiptu mowisz? Za pare lat czy juz niedlugo?
Weszlam na Twojego bloga, fantastycznie piszesz!

Mdziula85 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!

Dzien doberek :)

I znooowuuu prazy :) a ja spuchnieta jak banka wstanka :) sam sex.

YOKASTA witaj :) dziekuje za komplementa :D gdyby nie pisanie,to pewnie dawno wyladowalabym w wariatkowie ;)
A do Egiptu mamy przebiegly plan jechac po nowym roku..mysle ze okolice marca.
Ale nauczona zycia-planow nie robie.
Zobaczymy co wiatr przyniesie :)

Milego zwiedzania Amsterdamu :)

BERNADETKA jak tam maly?? Dalej spokojny??
Moja cos dalej niemrawa..jak do wieczora sie noe rozbryka to jade na spoed. Wole pojechac 20 razy za duzo niz raz za malo... Moze i panokuje nie potrzebnie,ale chce spac spokojnie.

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE.MGD ja cie rozumiem ,bo moj Tymcio tez sie malo ruszal a ja se tlumaczylam to na rozne sposoby a na wizycie u poloznej okazalo sie ze ma bardzo slabiutkie tetno i szybko do szpitala nas zabrali.Lepiej sprawdzic i wyjsc na panikare niz cos zaniedbac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry