reklama

Poród w Holandii 2011

ISKIERKA nie kcesz nie kcesz ;) jeszcze 1,5 tyg polaz ;)
Lece na bloga wiec :)

AYNI oooo mowisz delicje bez zelatyny? Hmm trzeba bedzie obkukac
Na skypie bede. Ale najpierw obowiazki :D

A co do kudlow,to postanowilam ze spuchne a farby juz noe tkne! Czaje sie na henne :)

YOKASTA to lista sklepow z chustami i nosidlami:

www.babylonia.be
www.mykko.nl
www.babybjorn.nl
www.oogappel.nl
www.wallaboo.nl
www.draagdoek.nl
www.smartmamatrading.nl
www.withatouchofrose.nl
www.chicco.nl
www.topmark.nl
www.smallvips.com
www. kleinedreumes.nl

jak dokopie sie do tego bonu to dzisiaj na priva Ci wysle :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja póki co nie farbuję, bo mi się nie chce. Ostatni raz farbowałam w marcu przed jazdą do PL. Nie wyglądają jak idź stąd i nie wracaj, więc nie będę się męczyć z farbą. Jeśli chodzi o ich stan to... :szok:. Rok temu zrobiłam sobie pasemka u fryzjera, które mi tak zniszczyły włosy, że do dziś mam pozostałości i te pasma po prostu się kruszą w palcach. Żeby to jakoś ujarzmić, będę musiała obciąć włosy spokojnie z 5-10cm. Boli mnie to, bo mam już taaakie długie lekko za łopatki, bu :-(. Ale nie zamierzam chodzić z rozdwojonymi i pokruszonymi końcówkami, bo wstyd. Byłam w kwietniu u fryzjerki i mi tego wszystkiego nie ścięła, grrr.

Chatę wysprzątałam, że aż miło. Co Majka zrobiła? Obudziła się i macha mi nogami w każdą stronę. Ech...

Ostatnia edycja:
Astrid moze ona sie tak z toba drazni , hehe :)

ja tez robilam wlosy jakies 3 mies temu, jeszcze nie ma tragedii , ale za jakis czas bede musiala cos wymyslic.

MGD a ty Henna robisz na jaki kolor ? Ja mam ciemny blond ,podatny na kazde farbowanie , ale w ciemnych mi jakos nie do twarzy, wiec zawsze rozjasniam. Tez mi urosly wloski poza lopatki i napewno nie bede scinac, dlatego staram sie kupowac farby bez amoniaku, ktore nie robia jakiegos spustoszenia we wlosach. Probowalam rumianek i inne naturalne cuda, ale kiepskie rezultaty ... No coz.. Nie pozostalo mi nic innego.

Astrid moze ona sie tak z toba drazni , hehe :)

ja tez robilam wlosy jakies 3 mies temu, jeszcze nie ma tragedii , ale za jakis czas bede musiala cos wymyslic.

MGD a ty Henna robisz na jaki kolor ? Ja mam ciemny blond ,podatny na kazde farbowanie , ale w ciemnych mi jakos nie do twarzy, wiec zawsze rozjasniam. Tez mi urosly wloski poza lopatki i napewno nie bede scinac, dlatego staram sie kupowac farby bez amoniaku, ktore nie robia jakiegos spustoszenia we wlosach. Probowalam rumianek i inne naturalne cuda, ale kiepskie rezultaty ... No coz.. Nie pozostalo mi nic innego.
Ja mam tylko zniszczone te pasemka, gdzie było robione u fryzjera w sierpniu zeszłego roku :wściekła/y:. A tak gadają, farbujcie tylko u fryzjerów, bo w domu to nieee. Ja zawsze kupuję farbę bez amoniaku i jakoś reszta moich włosów nie woła o pomstę do nieba.

ISKIERKA nie kcesz nie kcesz ;) jeszcze 1,5 tyg polaz ;)
Lece na bloga wiec :)
No tyle to jeszcze mogę wytrzymać:-D
A co do kudlow,to postanowilam ze spuchne a farby juz noe tkne! Czaje sie na henne :)
Ja mam odwrotnie - henna mi tylko włosy zniszczyła..............
Ja mam wlosy do ramion i co jakis czas musze je podcinać, żeby się ładnie układały. Generalnie ona są sztywne i trudne do ułożenia. Trwala się n ie trzyma, kręcenie lokówką/wałkami też nic nie daje. Więc jak sa podcięte i lekko pocieniowane to jeszcze jakoś to wygląda...
A farbe kupię jak juz urodzę - czerwoną:-D

Kurier od Hemy dba o to, żebym urodziła. Zadzwonił mi do drzwi, a że mi guzik otwierający nie działa, to musiałam zejść z 2 piętra i mu otworzyć. Ja mu otwieram, a on do mnie z tekstem, że przyjedzie do mnie jeszcze raz za pół godziny, bo moja paczka jest duża i najpierw poroznosi te mniejsze :-). Już dwie rundki po schodach mam zaliczone. Czekają mnei jeszcze dwie, może Majce to coś da do myślenia hahaha.

AYNI jeszcze henny nie robilam :) moje naturalne to taka ciemna czekolada, ale cale zycie farbowalam na czarno.. teraz juz 8 miesiecy bez farby jestem, i wraca moj kolor... henna mam nadzieje ozywi je troche..

ASTRID ja u fryzjera wlosy farbowalam raz w zyciu. Pierwszy i ostatni :D

sie pochwale literkami. 3D sa ;)
P90109316.jpgP90108214.jpg

ISKIERKO a czemu Ci zniszczyla?? ja jeszcze nigdy nie robilam.. ale sie naczytalam ze to zdrowo ;) klamali???

ASTRID hahahah tylko nie zgub Majeczki po drodze :)

Kurier od Hemy dba o to, żebym urodziła
Astrid, ja czekam na kuriera z PostNL. Miał mi dziś dostarczyć paczkę z Neckermana (frytkownica i robot kuchenny). Planowalam zrobić frytki jak już dostane te frytkownicę, ale profilaktycznie domownikom powiedzialam, że będzie kebab... I będzie - mąż już wrócił z pracy więc trzeba będzie jechąc po obiad:-)
ISKIERKO a czemu Ci zniszczyla?? ja jeszcze nigdy nie robilam.. ale sie naczytalam ze to zdrowo ;) klamali???
Mie wiem czy kłamali, ale moje włosy po farbowaniu henna nie były puszyste a szorstkie. Bardzo się łamały przy czesaniu. Farbowalam kilka razy z takim samym skutkiem...
Wprawdzie to było lata świetlne temu, ale już sie henny nie chwycę....
Może to zależy od włosów??? Moje są dziwne....

Postaram się jej nie zgubić na schodach :-).

Oj a włosów już never ever żaden fryzjer nie będzie mi farbować jakąś swoją "profeszynal" farbą :wściekła/y:.

Właśnie pan mi wniósł pakę z Hemy :-D. Zaliczyłam schody i tylko się zdyszałam ;-). Może jak się dziś położę i wyciszę, to Maja się zdecyduje?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry