reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Astrid jesli wszystko jest ok to wyjdzie napewno za tydzien lub dwa :) mojej znajomej synowa 2 tyg po terminie urodziła , nic nie robili tylko czekali az samo wyjdzie :) meczyła sie dziewczyna no ale co zrobisz :) te 2 tyg -+ liczą :)

dzisiaj w koncu zapisałam sie do geboortekliniek :) połozna mówiła ze nie musze nic brać typu podpaski czy srodki higieniczne, wszystko dostane, tylko wyprawka dla bobasa i rzeczy dla siebie :) czyli wlasciwie z górki ;)

Astrid
czy jak ty sie zapisywałaś to musiałaś płacić wpisowe? u mnie jest 38 e ale połozna mowiła ze mam spytac w ubezpieczalni bo ponoć zwracaja :)

już dzwoniłam do ubezp. i zwróca koszty wpisowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj w koncu zapisałam sie do geboortekliniek :) połozna mówiła ze nie musze nic brać typu podpaski czy srodki higieniczne, wszystko dostane, tylko wyprawka dla bobasa i rzeczy dla siebie :) czyli wlasciwie z górki ;)

Astrid
czy jak ty sie zapisywałaś to musiałaś płacić wpisowe? u mnie jest 38 e ale połozna mowiła ze mam spytac w ubezpieczalni bo ponoć zwracaja :)

już dzwoniłam do ubezp. i zwróca koszty wpisowe :)

Nic nie płaciłam. Wszystko opłaca ubezpieczenie (u mnie firma Unive). Jedynie za co wiem, że zapłacę, to za środki higieniczne i jedzenie (jeśli będę chciała brać wyżywienie). Nie wiem, czy rachunki za to będę mogła wysłać do ubezpieczalni. Najwyżej później do nich napiszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry