reklama

Poród w Holandii 2011

asia ja bym temu usg za bardzo tez nie ufala, bo jak bylam w 36 tygodniu to mi babka wyliczyla 3200 ze juz ma moj dzidzius, a jak poszlam do porodu w 39 tygodniu i 5 dniu to maly sie urodzil z waga 3330.. dziwne ze przez 4 tygodnie przybral tylko 1330, nie? ;) usg czesto sie myli :)

reklama
Nie ma sie czym przejmowac;p wazne ze dzidzi nic nie jest, moj wazy dopiero 2 kg;) ale wszystko z nim wporzadku, wiec nie zamierzam sie na darmo denerwowac;)

Nie dal mi dzisiaj pierogów zrobic;p tak sie wyginal ze ciezko bylo stac, siedziec ale dalam rade;p
a teraz ma czkawke;p
jak ja to lubie;)

Dziewczyny bylyscie niegrzeczne i dlatego go Wam zamkneli:)
oczywiscie zartuje:P

bernadetkka ja to czkawki nie mam ale czasami jak sie najem to tak mi sie chepnie głosno ze to tak znienacka wyleci hehehe to ja zawsze w towarzystwie mówie że małej sie przyjeło hihihi

Madziula ja tez czkawki nie mam tylko moj maluśki mezczyzna mieszkajacyu mnie pod sercem:):-D
ale tak szczerze to tez mi sie potrafi tak odbic w najmniej oczekiwanym momecie:-) i tez zganiam na malego:tak:

Ooo ja dopiero spojrzalam na suwaczek a tu juz 35 tydzien:szok: Ale ten czas mi leci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry