Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zalezy jakie kto ma podejscie mi sie bardzo podobal czas ciazy i ruchy dziecka w brzuchu. pokochalam dzidzie od pierwszych tygodni zycia w moim brzuchu i ciaza nie byla dla mnie jak za kare..
co nie zmienia faktu, ze czas jaki teraz przezywam jest rowniez kolejnym najpiekniejszym etapem w moim zyciu
Madziula poród to nie ulga sama zobaczysz poród to najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała to uczucie zaraz po porodzie to coś co można przeżyć tylko wtedy
Oj mam nadzieję, że będę jeszcze kiedyś w ciąży Niesamowite chwile co? Cieszcie się, że jesteście w dwupaku i śpijcie ile możecie heheh
źle to ujełam, to nie miało zabrzmieć ze ciąza to kara ale przewaznie tak jest ze im blizej porodu tym juz szybko chce sie urodzić jedne np dlatego ze juz im ciezko a inne bo nie mogą doczekać sie maleństwa na swiecie
fakt faktem ze ciąza ma swoje uroki i jest to wyjątkowy czas jak i poród i powitanie maleństwa na swiecie to też niewątpliwie przezycie
axe co do spania mnie dwa razy mówic nie trzeba , spie ile wlezie
Ja tez uwielbialam moj brzusio.. wszystkie trzy
na pewno jest w nim od srodka wyryte:"Tu bylam. Marysia"
a pod spodem:"I ja tez. Antosia"
"I ja Liljana."
wlasnie wrocilam z basenu. ale cudne uczucie relaksu.. czuje sie od razu 2 kg szczuplejsza