reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
zalezy jakie kto ma podejscie ;) mi sie bardzo podobal czas ciazy i ruchy dziecka w brzuchu. pokochalam dzidzie od pierwszych tygodni zycia w moim brzuchu i ciaza nie byla dla mnie jak za kare..
co nie zmienia faktu, ze czas jaki teraz przezywam jest rowniez kolejnym najpiekniejszym etapem w moim zyciu :)

Madziula poród to nie ulga :) sama zobaczysz :) poród to najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała :) to uczucie zaraz po porodzie to coś co można przeżyć tylko wtedy :)
Oj mam nadzieję, że będę jeszcze kiedyś w ciąży :) Niesamowite chwile co? :) Cieszcie się, że jesteście w dwupaku :) i śpijcie ile możecie heheh :)

Spadam się relaksować :) Dobrej nocy dla Was :)

źle to ujełam, to nie miało zabrzmieć ze ciąza to kara ale przewaznie tak jest ze im blizej porodu tym juz szybko chce sie urodzić :) jedne np dlatego ze juz im ciezko a inne bo nie mogą doczekać sie maleństwa na swiecie :)
fakt faktem ze ciąza ma swoje uroki i jest to wyjątkowy czas jak i poród i powitanie maleństwa na swiecie to też niewątpliwie przezycie ;)

axe co do spania :) mnie dwa razy mówic nie trzeba , spie ile wlezie ;)

Mi moglo by sie tak cale zycie wiercic w brzuchu;p tylko ze teraz pod koniec to strasznie meczace...

Bedzie mi strasznie brakowac tych wszystkich kopniaków i wygibasów;)

Ale chcialabym miec go juz przy sobie:)

ANiahaven, come back i napraw nam watek! plisss..

Ja tez uwielbialam moj brzusio.. wszystkie trzy :)
na pewno jest w nim od srodka wyryte:"Tu bylam. Marysia"
a pod spodem:"I ja tez. Antosia"
"I ja:) Liljana." :tak:

wlasnie wrocilam z basenu. ale cudne uczucie relaksu.. czuje sie od razu 2 kg szczuplejsza :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry