Sencilla hehe u mnie poki co jest "Tu byłem, Tomek"
, fajnie to ujelas!!!
ja tak w ogole chce sobie zrobic tatuaz (od x czasow juz....) i w nim jeszcze miejsce na inicjaly mojego malucha, lub cale imie. Jeszcze sie zastanawiam jak by to wszystko mialo wygladac, napewno bedzie na kostce, ale wciaz szukam wzoru, ktory bedzie mi sie najbardziej podobal, narazie to wszystko odrzucam, bo to ma byc na cale zycie, nie chcialabym zeby bylo to jakas sezonowa slaboscia
;-)
, fajnie to ujelas!!!
ja tak w ogole chce sobie zrobic tatuaz (od x czasow juz....) i w nim jeszcze miejsce na inicjaly mojego malucha, lub cale imie. Jeszcze sie zastanawiam jak by to wszystko mialo wygladac, napewno bedzie na kostce, ale wciaz szukam wzoru, ktory bedzie mi sie najbardziej podobal, narazie to wszystko odrzucam, bo to ma byc na cale zycie, nie chcialabym zeby bylo to jakas sezonowa slaboscia
;-)
. Najgorsze jest to, że będę musiała włosy mocno podciąć, bo mam pozostałości po pasemkach, które wyglądają gorzej, niż źle. A witaminki brałam zanim zaszłam w ciążę (zestaw vigor), no i teraz biorę regularnie witaminki dla mam, które będę brać jeszcze przez okres karmienia. Może to przez nie mi tak włosy i paznokcie rosną?
. Ona sobie chyba tam piszę od środka: jestem tu i mam w nosie wyjście.