Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też miałam wszystko w szpitalu,nawet majtki jednorazowe(dla mnie to super wynalazek)
pisz smialo!A te duże podpaski z kraampakietu zabierałyście ze sobą czy w szpitalu wam dali (podobnie jak dają pampersy dzieciom)?
Ayni z ta płcią jeszcze musisz troszkę poczekać do 20 tc. Ja mam w środę kolejne i zastanawiam się czy synek ciągle jest synkiem czy może córcia(ostanio często słyszę o pomyłkach)
, ale nie pamiętam, czy to się wtedy nie nazywało inaczej (pieluchy jednorazowe - nie mylić z pampersami
). I właśnie się zastanawiam, czy nie skorzystać z okazji i nie poprosić mamę żeby mi kupiła i podesłała przez znajomych.Majtki jednorazowe też używałam, jeszcze w Polsce i też uważam że są REWELACYJNE...Ja też miałam wszystko w szpitalu,nawet majtki jednorazowe(dla mnie to super wynalazek)
Ech, dziewczyny dziewczyny, nadal nie rozumiecie.... Nie chodzi o to by W OGÓLE nie opisywać swoich przeżyć (nawet tych złych) a jedynie o to, by się w kółko nie powtarzać...hm.. musze przyznac ze i ja sie obawiam napisac cokolwiek na temat NL sluzby zdrowia bo mnie ktos skrytykuje....
ja spotkalam sie z takim negatywnym nastawieniem tutejszej sluzby zdrowia jak nana, wiec sie jej nie dziwie bo sama mam czesto dosyc...
popieram post iguany
forum jest od tego by sie wygadac, nawet jesli z 10ciu dziewczyn przeczyta to 4 to i tak po to tu jest i kazdy powinien pisac o swoich oczuciach a nie tlumic w sobie.. kto chce to bedzie czytal co mu sie podoba![]()
wiatraczek- jesli masz ochote pisac o kwiatkach kotak itd pisz, ale nie narzycaj nikomu co ma robic..
) i one się nazywają Inlegverband, czyli pewnie na te pierwsze dni po porodzie,a te mniejsze na potem. Ta sama firma Natalis.