Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oj na mnie już pora 
zycze kolorowych snów
nie martwcie sie o demografie, za 5 lat moze byc wiecej chłopców niz dziewczyn 
zycze kolorowych snów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ayni mnie też tak pobolewa ale to nie jest aż tak dokuczliwe, ale czasami też mi się zdarza że mam jakiś czas mocno twardy brzuch i nie wiem czemu bo to napewno wtedy nie jest dzidziuś i mam jutro wizytę (tylko po południu) wiec zapytam o co kaman
I jeszcze chciałam zauważyć że tu wcale nie tak prawie same dziewczynki bo i ja małego mężczyznę pod serduszkiem prawdopodobnie noszęAle młodszą pannę to tylko od Yokasty chyba będzie miał heh
Ayni wyspalas sie i dlatego spac nie mozeszTak jak ja;p ale u mnie to inna sprawa,moge spac w dzien bo az do wieczora jestem sam, nikogo w poblizu nie ma by gdzies wyskoczyc... Gorzej bedzie pozniej sie przestawic
Dlaczego ma sie rodzic mniej chlopczyków?
Przeciez bez nich nic sie nie bedzie rodzic![]()
Mam jedna znajoma co spodziewa sie dzidziusia na wrzesien ale ona jeszcze pracuje, ma 3 letnia coreczke i mam kawalek do niej, ale jak juz jestem u niej to zawsze pomoze, doradzi
A ja niestety nie pracuje prawie od polowy ciazy i strasznie mi sie nudzi...![]()