reklama

Poród w Żeromskim

Moni... mi księgowa tłumaczyła, że mimo iż się bierze pod uwagę pit za poprzedni rok (mi tak to tłumaczyła- więc wychodzi 2012 jednak) to dzieli się już z Dzidziusiem... ????
Teraz bądź tu mądry i pisz wiersze!

reklama
Witam o poranku ;-)
Margosia - no właśnie bądź tu mądrym :tak: dlatego najlepiej udać się do Urzędu i wszystko wytłumaczą. Tak jak to oni widzą.

Miłego dnia Wam życzę a ja zmykam na KTG i do lekarza. Ciekawe co u Naszego Szkarbka słychać :-)

Dzień dobry Dziewczynki - dziekuję za przyjęcie do "bandy" ;)

Termin mam na 2 czerwca więc jeszcze "chwilę", a rodzinę powiększy nam pierworodna córeczka :)
Widzę, że z zmiany w becikowym "dotknęły" nie tylko mnie - ale masz rację Marcepanowa - "niech sobie wsadzą" - damy sobie radę bez tego (żal tylko że jakoś inne kraje potrafią prowadzić prorodzinną politykę a u nas? ZAL.PL).
Z Girin widzimy się dziś w SR o 17:00 - Marcepanowa - masz jakąś zachciankę to nie krępuj się - podrzucimy Ci na salę w "try miga" ;)

Ostatnia edycja:
Hmm.... Gdyby to byl PIT za 2011 to bym dostala chyba.

Co do katarku to zakupiam Nosefrida z filtrami i wode morska, do codziennej toalety, bo w sezonie grzewczym mamy niefajne powietrze, ale nawilzaczy nie kupowalam, bo jezeli bedzie nam potrzebny to chcialam zainwestowac w sprzet z najwyzszej polki na raty, a poki co M sie na niego nie zgadza. W razie czego pozycze od Rodzicow.
Gdyby dziecko mialo infekcje z katsrem to dokupie Katarek wtedy.

Dzis wybil mi pierwszy dzien 38 tc:szok:....jak to szybko zlecialo- zaingurowalam go oczywiscie zanoszac mocz do Diagnostyki :-).
Wszystko juz gotowe- lozeczko przebrane stoi i wyglada bosko, ubranka poprasowane i poukladane rozmiarami, torba w gotowosci, nawet zgrzewka wody w samochodzie czeka...

hejka. ja jutro smigam na ktg, dzis mi leci sluz. najpierw byl bezbarwny a teraz zolty,gesty,czy to ten czop odchodzi?nie wiem juz sama:-(brzuch zaczyna bolec jak na okres.

Zabka, Eve - trzymam za Was kciuki :) Co do KTG to ja jeszcze nie byłam, ale w SR mówili, że idziesz na nie właśnie w 38 tygodniu - najpierw dzwonisz i się umawiasz na pierwszy termin, a kolejne terminy ustalasz już podczas danej wizyty

Hmm.... Gdyby to byl PIT za 2011 to bym dostala chyba.

Co do katarku to zakupiam Nosefrida z filtrami i wode morska, do codziennej toalety, bo w sezonie grzewczym mamy niefajne powietrze, ale nawilzaczy nie kupowalam, bo jezeli bedzie nam potrzebny to chcialam zainwestowac w sprzet z najwyzszej polki na raty, a poki co M sie na niego nie zgadza. W razie czego pozycze od Rodzicow.
Gdyby dziecko mialo infekcje z katsrem to dokupie Katarek wtedy.

Dzis wybil mi pierwszy dzien 38 tc:szok:....jak to szybko zlecialo- zaingurowalam go oczywiscie zanoszac mocz do Diagnostyki :-).
Wszystko juz gotowe- lozeczko przebrane stoi i wyglada bosko, ubranka poprasowane i poukladane rozmiarami, torba w gotowosci, nawet zgrzewka wody w samochodzie czeka...
Też mam plan mieć zgrzewkę wody w samochodzie:-D
hejka. ja jutro smigam na ktg, dzis mi leci sluz. najpierw byl bezbarwny a teraz zolty,gesty,czy to ten czop odchodzi?nie wiem juz sama:-(brzuch zaczyna bolec jak na okres.

Chyba coś zaczyna się dziać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry