Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dotkaa gratuluje. co do dopajania woda to ja bym spróbowała najpierw bez glukozy, po co od razu dziecko przyzwyczajać do cukru? Ja na spacerach podaje wode nestle aquaral z butelki nie słodzoną i Mała pije bez cukru
. W domu jak jestem to raczej przystawiam do piersi tak do 10 min żeby sie napiła.
Judka, ja i na patologii i na porodowej miałam wiatrak i uratował mi zycie bo w upały czerwcowe akurat leżałam. Jak mnie przewieźli na poporodową to poprosiłam M żeby wiatrak wywiózł do domu bo przecież nie bede dmuchała na dziecko, no wiec po 20 jak sie zawijał do domu to wiatrak zabrał, a rano na obchodzi pediatra mówi ze skwar taki ze masakra i ze szkoda ze wiatraka nie mamy bo troche by maluszkom ulżyło.
Tak wiec jak macie swoje wiatraki to bierzecie, mówie jak najbardziej poważnie, zwłaszcza jak wam przyjdzie rodzic w upałach to wiatrak sie przydaje naprawde.
, może chociaż Ciebie potraktuje milej, bo z tego co dziewczyny piszą to nie należy do delikatnych( tak w ogóle to chyba ją kojarzę z poradni - taka niska i gruba?)Ja również mam ginkę z Żeromskiego, nazywa się Dorota Nowak i prowadzi już drugą moją ciążę. jest bardzo dobra i traktuje pacjentkę indywidualnie.Witam serdecznie wszystkie forumowiczkiJestem Angelika i poczytuję sobie wasze pogaduchy od jakiegoś czasu. O dzieciaczkach wyczytałam już chyba prawie cały internet (z nudów na tym zwolnieniu) i tak trafiłam aż tutaj, a że także mam w planach urodzić w Żeromskim to dołączam się do wątku...mam nadzieje że mnie przyjmiecie
Termin wg. OM mam na 19 września...więc jeszcze troszkę czasu mamy. Spodziewamy się pierwszego dzieciątka, córeczki. Teraz jestem w szale zakupowym i zbieramy wyprawkę dla naszej żabci. I jeszcze przyznam się że do Pani "Rudej" chodzę na prywat, bo oprócz tego że pracuje w Żeromskim to także przyjmuje prywatnie w MetraMed. Mi poleciła tą ginekolog znajoma i ja jestem zadowolona, zawsze wszystko opowiada o dzidziolku, robi USG, no i miła jest bardzo...no ale może dlatego że się jej za to płaci...ogólnie ciąże znoszę bardzo dobrze...przeraża mnie tylko zbliżający się poród, bo jak czytam jak niektóre z was przechodzą to chyba wolałabym narkoze i żeby mi ją sami wyciągli CC
Ale na ostatniej wizycie dowiedziałam się że dzidzia już jest główką w dół, więc się już układa prawidłowo do naturalnego porodu
![]()
Gratuluję Córeczek i Synków szczęśliwym mamusią i życzę zdrówka dzieciaczkom, a ciężarówką życzę udanego i szybkiego porodu, a szczęgólnie tym po terminie , żebyście już w końcu utuliły swoje skarby wyczekane...

heheh moze faktycznie wstydliwe, ale z tego co kojarze to ja tu jedyna na sierpien.Judka, a może są jakieś sierpniowe a się wstydliwe nie ujawniają:-)
ja też najpierw tak z ukrycia czytałam, ale w końcu sie zarejestrowałam, bo napewno jakieś pytania przyjdą mi do głowy to zawsze pomożecieA i tak już trochę cennych informacji zaczerpnęłam
![]()