reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ewa powiedział, żeby homocysteine zmniejszyć do 5,7 i to sam bez moich gdybań
o "materiał" mam zapytać w punkcie gdzie była robiona histopatologia- bo może mają
a o clexan to, że wartości te z krzepliwości mam bardzo dobre, a podawanie nad wyrost clexanu może dać skutek odwrotny tzn. plamienia, krwawieniai i takie tam

reklama
Nafoczka, ja też mam dobrą krzepliwosc, a od clexane nie mam plamien (odpukac).
Moja homocysteina to 7,4 i nic z nią gin nie robił.
Ja jestem po kroplowce z intralipid i oczywiście musiało mi sie zrobić słabo :-( Pierwszy raz. Na pewno to nie wina kroplowki tylko ja tą ciążę tak znoszę. Dobrze, ze kolleżanka została z Franiem w domu, bo byłby cyrk :-/

Gogac jak Ty już finiszujesz!

Zula mój Franek jadł w nocy do ok 7-8 miesiąca. Sam odstawił tzn zasugerował :-(
Ale i tak nie spał, co było pewnie wina alergii.

A i jeszcze! Od niedzieli czuje smyrania mojego małego dzidziolka. Nadal nie mogę uwierzyć, że jest mi to dane!

Nafoczka ja robiłam badanie z wyskrobin. Na wyniku histopato masz gdzie to było robione musisz tam zadzwonić podać numer badania

I oni już bezpośrednio wysłali te kostki do Genesis do Poznania wszystko poszło sprawnie i bezpłatnie ale Genesis liczy sobie za to badanie ponad 700zl

Zula nie przejmuj się ilością wypitego mleczka, widocznie tyle im wystarcza, moja Ewa ma 5,5 mca i też wypija 130 ml (a czasem i mniej) w dzień ale dość często bo co 2-2,5 godziny. Tylko wieczorem po kąpieli pije 160 ml i w nocy też mniej więcej tyle. Na szczęście w nocy budzi się tylko raz około 4 rano przeważnie, zje i śpi do 6, a potem już dokazuje;) w sumie nie narzekam, daje pospać za to w dzień prawie wcale nie chce, śpi 2-3 razy po pół godziny więc ciężko cokolwiek zrobić bo za nic nie poleży ani nie posiedzi w bujaczku, ciągle tylko na kolanach i bawić się z nią. Ja już dawno zaczęłam rozszerzanie diety, jak miała niecałe 4 mce, najpierw sama marchewka, potem marchew z ziemniaczkami i zupka jarzynowa. Przez pierwszy miesiąc dawałam słoiczki gerbera a teraz sama gotuję, je już zupki z mięskiem (indyk, cielęcinka), jabłko starte itp. Kaszki nie chce więc jej nie zmuszam. Zupki można zagęścić kaszka albo kleikiem i będą tresciwsze.

gogac wielkie dzięki, teraz to badanie kosztuje 850, a jeśli mogę zapytać w którym tyg. miałaś poronienie i czy to badanie wam w czymś pomogło? jakoś mam wielkie opory ;/
PS tym koleżankom co miałam maila wysłałam promocje diagnostyki ;)

reklama
Lumia, tak oczywiście, lekarz nazywa się Jerzy Przybycień. Ewa ;* też do niego chodziła. A te badania co zamieściłaś link to wlasnie te o których pisałam ;) więc już macie

Do góry