reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova wiesz co skarbie niby fizycznie mogłabym nawet wczoraj ale ja chyba jeszcze chce poczekać, jakoś tak nie mam weny. Dobrze mi teraz tak jak jest. A jak kiedyś wyjdzie pozytywny test to po prostu chce mieć plan co włączyć :).
@mickey* proszę Cię Ty jesteś tak twarda kobieta że taka drożność to Pikuś tym bardziej że doktorek to raczej czuły facet więc dasz radę <3

Ostatnia edycja:
reklama
@mickey* ty wiesz, ze dla Ciebie rzucę wszystko... no moze prawie :D
otóz jak to u doktorka zawsze z humorem...
  • pierwsze kazał mi się rozebrac no bo przez majtki to nie da rady,
  • potem na tym duzym fotelu zakładał taki balinik z powietrzem i to troche było czuć jak bo tam popował powietrze a do balonika doczepiona była rureczka jak cewnik
  • potem wróciłam na łóżko a on mi mówi, że teraz do czasu zajścia w ciąże bede chodzic z tą rureczką w pipuszce, jakby mi miała wypaść spod spódniczki to mam sobie podkleić plastrem i ta rureczką bedziemy wpuszczać żołnierzyki az się uda hahahahahaha.... nie chcecie widzieć mojej miny :D bo zanim załapałam, a on miał mine szachisty :p
  • a wracając do tematu, samo wpuszcznie kontrastu nie bolało nic, jeden jajowód robił 2x bo słabo leciało i był zatkany
  • wszystko widzis na monitorku, takze spoko, dasz rady :*
@magda1208 jak cudownie :)
@Destino trzymaj się (i nie puszczaj :D )

@pixi.nova wiesz co skarbie niby fizycznie mogłabym nawet wczoraj ale ja chyba jeszcze chce poczekać, jakoś tak nie mam weny. Dobrze mi teraz tak jak jest. A jak kiedyś wyjdzie pozytywny test to po prostu chce mieć plan co włączyć :).
@mickey* proszę Cię Ty jesteś tak twarda kobieta że taka drożność to Pikuś tym bardziej że doktorek to raczej czuły facet więc dasz radę <3
właśnie tego się obawiam bo on taki czuły, żebym się nie rozpłynęła i całkiem nieodleciała:p:p:p
bo jeszcze się zsunę z tego fotela i niechce myśleć gdzie mogę wylądować z rozłożonymi nogami

@mickey* ty wiesz, ze dla Ciebie rzucę wszystko... no moze prawie :D
otóz jak to u doktorka zawsze z humorem...
  • pierwsze kazał mi się rozebrac no bo przez majtki to nie da rady,
  • potem na tym duzym fotelu zakładał taki balinik z powietrzem i to troche było czuć jak bo tam popował powietrze a do balonika doczepiona była rureczka jak cewnik
  • potem wróciłam na łóżko a on mi mówi, że teraz do czasu zajścia w ciąże bede chodzic z tą rureczką w pipuszce, jakby mi miała wypaść spod spódniczki to mam sobie podkleić plastrem i ta rureczką bedziemy wpuszczać żołnierzyki az się uda hahahahahaha.... nie chcecie widzieć mojej miny :D bo zanim załapałam, a on miał mine szachisty :p
  • a wracając do tematu, samo wpuszcznie kontrastu nie bolało nic, jeden jajowód robił 2x bo słabo leciało i był zatkany
  • wszystko widzis na monitorku, takze spoko, dasz rady :*
@magda1208 jak cudownie :)
@Destino trzymaj się (i nie puszczaj :D )
dzięki za streszczenie bo jak zapytałam dr jak to będzie wyglądać to mi odpowiedział w jednym zdaniu:

poprostu między nogami będzie ci siedział łysy facet po 50-tce:o:D:o
@bobasek1990 kciuki za wizytę, dzisiaj tak szczęśliwy dzień, że nie możesz przynieść innej wiadomości jak tej, że pięknie pika serce i jest ok no chyba że będą 2 pięknie pikające serducha:p:p:p

reklama
@magda1208 Nie ładnie,nie ladnie nie wierzyc w cuda tak powiedz doktorce. Nie wazne ze czy zachowalas wiedze o ciazy dla siebie na troche dluzej.Beta super. Mi sie wydaje ze jednak troche glowa zrobila swoje . Ciesz sie i modl zeby ten cud trwal.

@Porzeczka1234 ooo jakis ekspres z dostawa super.Daj znac po karmieniu.

Cos mi sie wydaje ze moj brzuch przejmie @anetkruczek za te miecze swietlne hehehe albo @roxie123 za japke pyszczaca takie wspolne cus

@Kwiatuszekk23 nauczyc coe wciskania w kolejki??
Ja dzis w biedronce 16osob przedemna bo jedna kojka do 2kas i minelam wszystkich bez slowa i stanelam z przodu kto mi co powie?? Lepiej ciezarnej na wylocie nie stresowac bo jeszcze w sklepie urodzi i trzeba bedzie odbierac porod i kopniaki i ugryzienia obrywac :D:D

Bylam dzis u gina nr 2 szyjka 2,5cm zamknieta moge jeszcze na dancingi isc hihi

Ostatnia edycja:
Do góry