reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 jesteś niesamowita. Podziwiam Cię za to "spokojne" podejście w tej sytuacji i za to, ze pamiętasz jeszze o wszystkich dookoła. Myślę, ze ja egoistycznie skupiłabym się na sobie w obliczu takiego strachu, a Ty potrafisz myśleć o forumowych dziewczynach i dzieciach. Wiem, ze to zabrzmi może dziwnie, ale jesteś wzorem do naśladowania. I mam nadzieję, ze spotka Cię nagroda za to jaką jesteś osobą ♥️

reklama
@magda1208 ja mysle ze wszystko skonczy się pomyślnie ;* oczywiście masz wsparcie i modlitwę...masz rację wszystko co jest nam dane pochodzi z Góry my możemy tylko czekać...
U mnie hm nic nowego... czekam na testowanie , nie chce sobie nic wmawiać bo wiadomo jak to z objawami... poczekam spokojnie ten tydzień i zobaczymy [emoji4] zleci mi szybko bo będziemy generalne sprzątanie robić przed wprowadzka , mama trochę pomo ze ciocia przyjedzie bo ja też teraz trochę taka niepewna jestem swojego stanu czy tak czy nie więc nie chce sie zbytnio naciągać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta to normalne ze sie boisz. Tylko nie wiem jak cie pocieszyc bo jeszcze nie rodzilam. Moze staraj sie skupic na tym, ze bedziesz tulic Jagodke. Beatka a happy endu doczekasz i bedziesz przeszczesliwa

@magda1208 [emoji8][emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino moglabys wrzucic mi tu linka do zyrafki bo jak wchodze na strone smyka to cena jest 89:/ juz po rabacie

@llis91 @Maciejka78 @bobasek1990 jak sie macie[emoji8]

@nafoczka oki hehe nikomu nie mowie[emoji16]jak bedzie cos zlego sie dzialo to Ci zglosimy a Ty sobie pracuj[emoji14]

@zosiak super ,ze wieczor milo zlecial[emoji5]

@bea25ta do 4 grudnia szybko zleci i dotrwacie z Jagodka[emoji8]

@magda1208 jestes oaza spokoju ,cudownie[emoji4]bedzie wszytsko supcio i dzidzi rosnie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli przykro mi z powodu siostry

@bea25ta kochana doczekasz zobacz ja po tylu przejściach mam swój łakomy cud i chodź minęło ponad 2 tygodnie ja dalej nie mogę uwierzyć , że ona jest z nami. Będzie dobrze już niedługo będzie przytulać swój cud. Weź męża ze sobą jak zabiorą małą od Ciebie może on kangurować mój mąż się zgodził i wciąż jak pjany chodzi lekarz powiedział, że będzie łączyć ich szczególna więź i tak jest. Masz to wpisane w książece zdrowia dziecka trwa to ok 30 min.
Ściskam Cię bo ja też szalałam w te ostatnie dni.

@magda1208 kochana ja wierzę , że będzie dobrze organizm może szaleje ale mam nadzieję , że dzidzia silna. Modlitwa zapewniona ściskam i nieustannie trzymam kciuki za Was za każdym razem jak wchodzę na forum wiem czuję spokój. Wierzę w to maleństwo. Jesteś bardzo bardzo dzielna podziwiam.

@nafoczka kończysz projekt? Współczuję

@mała79 jak u Ciebie?
@Destino @Maciejka78 @bobasek1990 co u Was jak się czujecie?

@kas90 ja codziennie używam laktatora i tego mleczka mam sporo mrożę po 100 ml dziennie u mnie też był taki problem bo mała sutka nie potrafiłam złapać i tylko dzięki laktatorowi utrzymałam laktację w 2 piersi . Ale dzieki dobrym duszą udało się opanować temat ❤

@marshia czyli te plamienia to nie @?

@roxie123 @marzycielka81 @burczuś trzymam kciuli za cykl i testy pozytywne. Burczuś kiedy dajesz sobie znów w żyłę kiefy wizyta w Kato

@Funia90 jak Asieńka?

@dżoł @iveo jak u Was sytuacja?

Za wszystkie niewymienione staraczki cieżarówki zaciskam kciuki niezmiennie

Ps wczoraj byliśmy na kawie u babci wszyscy wniebowzięci

@magda1208 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze [emoji8]

@kas90 u mnie tj.u @nafoczka lewa jest wieksza od zawsze i od poczatku bylo w niej wiecej pokarmu. Nie dalam rady nic z tym zrobic.

@bea25ta juz tak niewiele dzieli Cie od spotkania z Jagodka. To normalne ze sie martwisz ale bedzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

@Porzeczka1234 w tym szpitalu co @bea25ta wszyscy tatusiowie kanguruja.
Takze Beatka bierz mezusia,Porzeczus dobrze radzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ehh czyli dobrze szukalam,juz wczoraj byla taka cena,ale bede czekac na nastepna promo[emoji4]to moge w kazdej chwili dokupic.
Jak sie czujecie z leniuszkiem?[emoji16]

@Porzeczka1234 Asiula mam nadzieje,ze dobrze,tatus chodzi dumny zlozyl mebelki i mowi ,ze jak sie urodzi to sam bedzie sie zajmowal a ja bede tylko na karmienie dostawac...hmmm no ciekawa jestem ,pewnie odda mi malutka szybciej niz mu sie wydaje[emoji4]

Super,ze byliscie w odwiedzinach,a jak Zosienka sie czula w gosciach w innym miejscu?[emoji4]lubi jezdzic samochodem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 to chyba był okres. Taki 1 dniowy z brudzenie przed i po. Bo cycki były mega bolące przed, parcie na żarcie było przed ;). A teraz całe to tradycyjne napięcie przedmiesiączkowe minęło. W środę sprawdzę - po jajnikach będzie wiadomo w jakim momencie jestem.
@bea25ta tak niewiele Ci zostało do spotkania z Jagódką :) Wszystko masz zaplanowane - będzie dobrze. Musi! Nie ma innej opcji :)
@Funia90 moze Cię m. Jednak zaskoczy :) Prwnie tak się zakocha w Asience, ze zmieni się o 180 stopni :) :) :)

reklama
@funia dla nich 78,9 to jeszcze cena promocyjna, bo normalnie maja za 89. To mi sie fukslo. Za 69 jest jeszcze na ceneo, ale z przesylka cos 75. Moze przy bozym narodzeniu bedzie jakas promocja. No przyznam, ze dlugo szukalam.
Leniuszka pobudza baranek evan. Codziennie rano sesyjka z barankiem i dzidziol zyje, a co za tym idzie mamuska tez. Dzis skladamy wozek, bo wczoraj pralam. I mam coraz czesciej bolesne skurcze, ale mam je od zawsze, wiec przyznam ze specjalnie mnie nie stresuja
Funia, moj kupil jakas ksiazke amerykanska o niemowlaku i czyta. Ostatnio stwierdzil, ze jak nauczy sie dobrze kp, to bedzie to robil [emoji23][emoji23][emoji23] nie mam nic przeciwko, byle nie moimi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry