@Liluli przykro mi z powodu siostry
@bea25ta kochana doczekasz zobacz ja po tylu przejściach mam swój łakomy cud i chodź minęło ponad 2 tygodnie ja dalej nie mogę uwierzyć , że ona jest z nami. Będzie dobrze już niedługo będzie przytulać swój cud. Weź męża ze sobą jak zabiorą małą od Ciebie może on kangurować mój mąż się zgodził i wciąż jak pjany chodzi lekarz powiedział, że będzie łączyć ich szczególna więź i tak jest. Masz to wpisane w książece zdrowia dziecka trwa to ok 30 min.
Ściskam Cię bo ja też szalałam w te ostatnie dni.
@magda1208 kochana ja wierzę , że będzie dobrze organizm może szaleje ale mam nadzieję , że dzidzia silna. Modlitwa zapewniona ściskam i nieustannie trzymam kciuki za Was za każdym razem jak wchodzę na forum wiem czuję spokój. Wierzę w to maleństwo. Jesteś bardzo bardzo dzielna podziwiam.
@nafoczka kończysz projekt? Współczuję
@mała79 jak u Ciebie?
@Destino @Maciejka78 @bobasek1990 co u Was jak się czujecie?
@kas90 ja codziennie używam laktatora i tego mleczka mam sporo mrożę po 100 ml dziennie u mnie też był taki problem bo mała sutka nie potrafiłam złapać i tylko dzięki laktatorowi utrzymałam laktację w 2 piersi . Ale dzieki dobrym duszą udało się opanować temat ❤
@marshia czyli te plamienia to nie @?
@roxie123 @marzycielka81 @burczuś trzymam kciuli za cykl i testy pozytywne. Burczuś kiedy dajesz sobie znów w żyłę kiefy wizyta w Kato
@Funia90 jak Asieńka?
@dżoł @iveo jak u Was sytuacja?
Za wszystkie niewymienione staraczki cieżarówki zaciskam kciuki niezmiennie
Ps wczoraj byliśmy na kawie u babci wszyscy wniebowzięci