Ps prześlij mi@Maciejka78 Zosia to takie dziecko póki co , że jak przyjechaliśmy do babci to mała 3 razy spojrzała na babcię i dziadka uśmiechnęła się i poszłam spać także chyba bezpiecznie się czuje w towarzystwie dziadków. Leżała na łóżku to ojciec mój i mama ciągle chodzili do pokoju sprawdzić czy wszystko w porządku śmiałam się ale bynajmniej mieliśmy godzinę luzu z mężem.
@Ilis91 kciuki za wizytę bedzie dobrze. Oczko kochana raz lepiej raz gorzej na pewno małej nie boli tylko ja panikuje.
@bobasek1990 niestety objawy raz są a raz ich nie ma wtedy głowa szaleje.
@magda1208 nie wyrzucaj sobie niestety nasze doświadczenia potęgują strach nie oznacza to małej wiary bo wiem ,że na pewno dużo się modlisz jestem z Tobą. Bedę czekać na wieści jutro musi być dobrze. Zosia wycałowana
@zosiak współczuję życie na odległość jest ciężkie. Kiedyś dawno temu miałam partnera z Warszawy niestety z uwagi na odległość zwiazek się rozpadł po 4 latach. Podziwiam jeszcze 3 dni wytrzymasz
@dżoł oby wszystko poszło po myśli trzymam kciuki
@Totois30 witaj rozgość się.
@nafoczka kciuki za córkę. Foczka wszystko uzupełnienie jak mąż wróci do pracy bo strasznie potrzebuje uwagi i mala też ale pamiętam o tym.
@kas90 moja mała też tak je ,że aż słyszeć jak przełyka i sie krztusi bo taka zachłanna jest. Moja pierś też jedna duza druga mniejsza ale ja cycki mam mhh duze C. Ja jeszcze nie mierzę nie myślę cieszę się , że jestem po ciąży muszę psychicznie odpoczywać.
@agatush całuski dla Michalinki
Teraz ja Was będę wspierać tak jak wy mnie wspierałyście tyle miesięcy
Ps @nafoczka jak uzupełnić bo nie mogę tego edytować ?
@bea25ta taaak rozmawialysmy o tym