reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Dziunka, mam to samo:-D:eek::-D:eek:
A w kwestii uśmiechów mój syn prawie w ogóle się nie uśmiecha, natomiast ma cały repertuar skrzywionych min, zmarszczonego czoła itp...:eek::sorry:

Jak A ostatnio trzymal nasza Asie na rekach to ona zmarszczyla czolo i zaczela machac palcem wskazujacym :-D wygladalo to tak jakby mowila "Oj, oj tata" :-D

musze wam sie pochwalic,ze u nas powoli wieczorna rutyna zaczyna dzialac....kapiemy sie po 8 jemy i mala zasypia po 9 przewaznie....i ten czas wieczorem jest bezcenny..jak mozna sobie spokojnie usiasc i wypic lampke winka...odsapnac....;-) na karmienie wstaje okolo 1;30 potem 4;30 i okolo 7 i wtedy juz nie bardzo chce do kolyski...za to jak ja poloze z nami w lozku to potrafi jeszcze pospac do 9....

Jak A ostatnio trzymal nasza Asie na rekach to ona zmarszczyla czolo i zaczela machac palcem wskazujacym :-D wygladalo to tak jakby mowila "Oj, oj tata" :-D
Michaś też wystawia tak palec ale nie malcha tylko troche to wygląda tak jakby cos chciał pokazać. Starszy tez tak robił. mój mąz mówi na to "Czujny palec badawczy" bo zawsze jest w pogotowiu :-);-)

Michaś też wystawia tak palec ale nie malcha tylko troche to wygląda tak jakby cos chciał pokazać. Starszy tez tak robił. mój mąz mówi na to "Czujny palec badawczy" bo zawsze jest w pogotowiu :-);-)
:-D:-D u nas czujny palec badawczy mały ma w pampersie- jak tylko ściągamy pampersa "czujny palec badawczy" pręży się i sika na wszystko wokół;-)

reklama
Do góry