B
Bura
Gość
Ależ BURA wszystkie pomyślalysmy ze je regularnie i dla sportu lejesz:-);-)
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ BURA wszystkie pomyślalysmy ze je regularnie i dla sportu lejesz:-);-)
![]()
Ja też się zapytam co to za książka, bo jeżeli Tracy Hog to ja ją mam i nie potrafię nic zakumac
Moje dziecko bardziej lubi lewą stronę niż prawą ale to chyba ze względu na to, że my do niego podchodzimy z naszej prawej co dla niego jest lewą, musimy to zmienic bo jak mu pokazujemy gryzaczek to zbliza rączki to środka i łapie lewą stroną :-( czy to znaczy, że będzie "mańkucikiem"?
Absolutnie nie. Moja Julia do roku wszystko lapala lewa reka ale teraz zdecydowanie jest praworeczna. Ja za to pisze prawa a wszystko inne robie lewa![]()
...
Dziewczyny a kiedy Wy wiecie, że dziecko chce pic a kiedy jesc. To chyba tylko chybił trafił?
Daje herb ok 2,5godz po posilku - jak wypije to wypije a jak nie to nie
No ale ja karmie tylko butle i nie wiem jak to jest przy mieszaniu cycka i butli..![]()
wiesz nawet jak by mial byc leworeczny to nie tragedia...ja jsetem leworeczna i jakos nie uwazam zeby to byl powod do rozpaczy......Dziunka dzięki, uspokoiłąś mnie troszkę. Ja muszę głową w mur jeb....c bo za kazdym razem jak cos dziwnego u mojego synka zobaczę od razu myslę, że jest chory lub cos z nim nie tak. Zamiast sie cieszyc to wyszukuje i doszukuję.Muszę spasowac!!!