reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Nie wiem czy Wam pisałam, ale Asia cwaniara, zamiast podpełznąć do jakiejś zabawki zaczęła przyciągać soie koc i w ten sposób zabawka sama do niej przepełzała :D :D i zastanawiam się czy pozowlić jej to robic nie hamując rozwoju czy usunąć ten koc...?

reklama
Nie wiem czy Wam pisałam, ale Asia cwaniara, zamiast podpełznąć do jakiejś zabawki zaczęła przyciągać soie koc i w ten sposób zabawka sama do niej przepełzała :D :D i zastanawiam się czy pozowlić jej to robic nie hamując rozwoju czy usunąć ten koc...?
no wiesz! Posługiwanie się narzędziami to największe z osiągnięć ewolucji! przynajmniej jesli chodzi o czlekokształtnych :D

Dziunka ty chwal jej postępy :) przecież to osiągnięcie tej mądrzejszej strony :p Marika ostatnio obeszła przeszkodę (w tym wypadku mamę) zamiast pakować się na kolana.
Kable też pociągają i powiem Ci Iza że nie wpadłam na pomysł żeby dać jej kawałek kabla...

Moja mała wczoraj zwiedzała podłoge raczkujac do tyłu :-) Bardzo dobrze jej szło i była mega zadowolona :-) Zawsze kłade mała na kocu na podłodze bo myśle ze zimno jej bedzie w brzuszek i sie przeziebi, wczoraj był wyjatek.

hmm... a czy wrzeszczenie i czekanie, aż mama poda można uznać za posługiwanie się narzędziem ? :;)

hahaha, ładnie Cię narzędziem zrobiła :D

To lecę film kręcić :)

O, proszę:
[video=youtube;sN8hjeQlPkg]http://www.youtube.com/watch?v=sN8hjeQlPkg[/video]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musze sie pozalic ze moj synek dokonal takiego postepu ze przestal sie przewracac, lezy tak jak go poloze i czeka albo piszczy zebym go przesunela.
Nie wiem czy to lenistwo, czy dodatkowe kilogramy czy od tak taki zastoj:eek:

Wiesz, ale ona jednak bardzo się rozwija intelektualnie, jak wymyśla sobie sposoby, aby ułatwić sobie życie. :tak:

no wiesz! Posługiwanie się narzędziami to największe z osiągnięć ewolucji! przynajmniej jesli chodzi o czlekokształtnych :D

:tak::tak::tak:

hmm... a czy wrzeszczenie i czekanie, aż mama poda można uznać za posługiwanie się narzędziem ? :;)

:-D:-D

Dziunka - obejrzałam teraz twój filmik i u nas jest tak samo.

reklama
Do góry