reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
a ja mam koc termoizolacyjny, sprawdzlam na własnym dupsku i naprawdę nawet jak zimna ziemia to nic nie czuć. Kube kładłam nawet i na mokrej trawie. A jest takie zwykly z llidla za 20kilka zlotych.. Poecam, bardzo dobry zakup na lato. Mój juz się zużyl glownie przez to że pralam go w pralce i teraz czekam aż znów się pojawią

Ostatnia edycja:
Też bym posadziła na trawce na kocyku, mamy piękny park pod domem, ale wystarczy mi ganianie Baby po dywanie, już przynajmniej na spacerze chcę odpocząć. Marika zasuwa coraz szybciej, zostawiłam ją dosłownie na minutę samą na dywanie, wróciłam, a tu kapeć M i mój trampek uwalony po spacerze na środku pokoju w Mariki buzi... Że luby zostawia kapcie gdzie popadnie to rozumeim, ale kiedy ona tego trampka sobie na środek pokoju przywlekła to nie wiem

Też bym posadziła na trawce na kocyku, mamy piękny park pod domem, ale wystarczy mi ganianie Baby po dywanie, już przynajmniej na spacerze chcę odpocząć. Marika zasuwa coraz szybciej, zostawiłam ją dosłownie na minutę samą na dywanie, wróciłam, a tu kapeć M i mój trampek uwalony po spacerze na środku pokoju w Mariki buzi... Że luby zostawia kapcie gdzie popadnie to rozumeim, ale kiedy ona tego trampka sobie na środek pokoju przywlekła to nie wiem
bratowa mojego D gotowała obiad a jej niespełna wtedy ośmio lub dziewięcio-miesięczna córka zdjęła sobie z ławy łyżeczkę i wyjadała ziemię z kwiatka :)

bratowa mojego D gotowała obiad a jej niespełna wtedy ośmio lub dziewięcio-miesięczna córka zdjęła sobie z ławy łyżeczkę i wyjadała ziemię z kwiatka :)
o jak kulturallnie! - łyżeczką! mój Kuba garściami wyciagał

Ostatnia edycja:
Lagajka to masz teraz siedem swiatow! :D Moja mloda nie raczkuje, a tylko turla sie a tez juz kapcie Julki miala w obrotach :| zreszta nie tylko kapcie, ale i smierdzace podkolanowki :D do tego dorwala sie do przedluzacza z kablami i w ostatniej chwili jej zabralam :|

reklama
Do góry