Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bratowa mojego D gotowała obiad a jej niespełna wtedy ośmio lub dziewięcio-miesięczna córka zdjęła sobie z ławy łyżeczkę i wyjadała ziemię z kwiatkaTeż bym posadziła na trawce na kocyku, mamy piękny park pod domem, ale wystarczy mi ganianie Baby po dywanie, już przynajmniej na spacerze chcę odpocząć. Marika zasuwa coraz szybciej, zostawiłam ją dosłownie na minutę samą na dywanie, wróciłam, a tu kapeć M i mój trampek uwalony po spacerze na środku pokoju w Mariki buzi... Że luby zostawia kapcie gdzie popadnie to rozumeim, ale kiedy ona tego trampka sobie na środek pokoju przywlekła to nie wiem
o jak kulturallnie! - łyżeczką! mój Kuba garściami wyciagałbratowa mojego D gotowała obiad a jej niespełna wtedy ośmio lub dziewięcio-miesięczna córka zdjęła sobie z ławy łyżeczkę i wyjadała ziemię z kwiatka![]()