reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Z postępów . Mały leżąc na brzuszku podnosi się na rączkach jak mały bulterierek:-D

Sam absolutnie nie siedz- albo składa sie do przodu , albo na boki. Do stania tez mu sie nie spieszy:-D

Postępy Marysi:-):
-siedzi sama bez podparcia, ale trzeba ją posadzić;
-ładnie obraca się na brzuszek, a czasami uda się jej z powrotem na plecki myknąć;
-bez problemów je karmiona łyżeczką - otwiera swój dzióbek niesamowicie:-);
-mówi "tata", "baba", "dada", ale "mama" za chiny:-:)-)
-potrafi się sama sobą zająć przez jakieś 10 minut, potem ryczy:-D..
Tyle mi przyszło na myśl, choć pewnie jest więcej jej "osiągnięć";-)

no cóz ja jestem realistką, świadome mama to jeszcze daleko przed nami, choć wmawiać sobie możemy, możemy a co?
Mój gada dużo i rózne zbitki sylab poza tymi najbardziej popularnymi to upodobał sobie chyba spółgłoskę ć, bo ciahle słysze jakieć cimć-cimć albo cio-cio itp spiewa sobie do róznych przedmiotów

maja tez nic nie mowi i nie powtarza, jak probuje to ma tylko ze mnie beke ......ale lubie jak sobie siedzi i mowi ajajaja ajajaja ajajaj....nieswiadomie wiadomo, ale smiesznie to brzmi.....jakby chciala powiedziec...oj jakie ciezkie to zycie niemowlaczka....hahahahaha

Gaja dzis zaczeła siedziec :-) na pikniku na trawie, jak sie zajela tą trawą, to siedziala i ja skubała kilkanascie minut :-) chyba daruję sobie filmik z siedzenia, dłuzyzna sama ;-)

Biedna Amelka, same kłopotki ma, jak to dzidzius :-)

reklama
Do góry