reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

aaaa...wygląda na to ze maciejowi "idzie"teraz dolna lewa czwórka przy prawej byla meczarnia:( hehs to juz bedzie dziesiąty zębol :szok:
poza tym szykujemy sie powoli do Roczku który odbedzie sie 1 wrzesnia dla rodziny i 2 wrzesnia dla paru znajomych:)

reklama
Brawo dla wszystkich dzieciaczków za nowe postępy.
Filip też już chodzi na całego a nawet próbuje biegać.

NikaMD pisze:
uwielbiam Michałkowe śmierdziuszkowe stopeczki :-), nawąchac i nacałowac się nie mogę ;-)
mju pisze:
ja tez uwielbiam Anieli śmierdzące nóżki... wieczorem przed kąpielą to sie normalnie "zaciągam" tym zapaszkiem! Najpiękniejszy na świecie!
A ja już myślałam, że to tylko moje zboczenie:-D:-D:-D.

Ola też sama się czesze, poza tym próbuje zakładać sobie na stópkę moje klapki i kombinuje jak założyć sobie skarpetkę

Podczas pobytu w Miedzyzdrojach,Zuzia,nauczyla sie schodzic z lozka i sama czesac sobie wloski - uroczy widok! :-D :tak:
Przemko już od jakiegoś miesiąca "samodzielnie";-)się czesze, zresztą nie tylko siebie i nie tylko szczotką do włosów;-)mnie na przykład bardzo często czesze grabkami:-):tak:
a z każdego łóżka schodzić go nauczyliśmy jakieś 2 miesiące temu, w sumie musieliśmy bo on zamiast schodzić to próbował skakać na główkę:szok:
a teraz sam wchodzi,a schodzi tak że najpierw kładzie się, przesuwa do zejścia i siup na dół. Wychodzi mu to piorunem,nawet nieraz niezauważymy jak szybcikiem wejdzie lub zejdzie.

reklama
Do góry