reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Edi jak jeszcze kiedyś tu zajrzy będzie mogła uczyc dzieciaczki muzyki,mże chórek z orkiestrą założymy.Każdy mówi że Pati ma po prababci ładny głos,a ona śpiewała w chórze.:tak::-p

reklama
Teraz jak bylismy u tesciow to Macius dostal od jednej cioci male kolorowe cymbalki-jest zachwycony!!! A od dziadka dostal takie organy podlaczane pod prad-baaaardzo stare bo po tatusiu :) jak byl maly :)Tak wiec rosnie maly muzyk. Edi faktycznie moze zalozyc ineternetowa szkolke muzyczny dla naszych wrzesniowych smykow!

No i Macius mowi: dzici czyli dzieci :) Chyba rosnie mi gadula!!

Patrysia jadła dziś sama jogurcik,coraz częściej trafia wszystkim do ust a mnie wylewa się jej. Jak zostało jej troszkę już ,zaceła dokarmiać mamusię.:tak::-D Nie chce żeby mama chudła.:no::-D Tera bawi się łyżką i deską do krojenia i chyba robi na niej jakieś jedzonko:szok::-D bo najpierw mnie dawała jeśc z łyżeczki ,a potem dokarmiała tatusia.:tak:

u mnie Kacpuś systematycznie dokarmia pieska, jak mu się nie pozwoli dawac pieskowi to stosuje metodę "ups spadło" i tak piesek i tak zostaje dokarmiony... chociaz od miesiąca Kacpik dzieli się chrupkami i innymi takimi ze mna i Darkiem... tylko zazwyczaj najpierw wyślini wszystko a potem da ugryźć... a jak się nie weźmie to się obraża...
nie dawno byliśmy u prababci Kacpra i załważył jak dawała Ona swojemu pieskowi kawałek ciasteczka, więc Kacpik stwierdził że on też chce dać kawałek swojego ciacha, a jak prababcia mu nie pozwoliła dać pieskowi i powiedziała że tylko ona może dawać psiakowi to Kacper rzucił w nią tym ciastkiem....

(...) więc Kacpik stwierdził że on też chce dać kawałek swojego ciacha, a jak prababcia mu nie pozwoliła dać pieskowi i powiedziała że tylko ona może dawać psiakowi to Kacper rzucił w nią tym ciastkiem....

Hahaha, ale to musialo byc zabawne!!!:-):-D:-)

Macius tez dzieli sie ciastaki, chrupkami itd. Od dawna chce sam jesc lyzeczka, ale mu nie daje, bo za bardzo by nabrudzil. Z butelki gdy skonczy pic, to resztki uwielbia wyciskac na stol lub w dywan :baffled:wiec starch pomyslec co by zrobil z zawartoscia lyzeczki.
Jak bylismy u mojej babci i tam byl piesek ktory nie odstepowal Macia na krok, to jak Maciek jadl jablko to dzielil sie z psem-w koncu to pies dokonczyl cwiartke jablka:baffled:

W slownictwie Macia jest od tygodnia nowe slowo(chyba nie pisalam o nim): buu(but, buty). Buty, kapcie to wszystko to :buuu.

Zuzia od kilku dniu mowi "Ba to",co oznacza "Pokaz to". :-p :laugh2:
Poza tym,gdy wejdziemy do jakiegos ciemnego pomieszczenia,Zuzia, harczy "hrrr",jakby chciala mnie nastraszyc,haha. :-p :-D

heh,Przemko za to kocha światło,ga czyli gdy chce zgasić i ga gdy chce zapalić.
Poza tym po każdej zmianie pieluszki wyrzuca zużytą do kosza.
Co do dokarmiania to Przemko też chętnie dzieli się swoim mniam (zwłaszcza gdy ma już dość).

Witam,

Z nowości to Michaś wiesza ze mną pranie :szok: :-) :tak:, Parę dni temu przyniosłam wielka miskę prania i walczyłam z duża poszwą z kołdry, wziełam ja i roztrzepałam i powiesiłam, potem patrze na Michasia a on wziął malutką poszewke od jaska i trzepie zawzięcie, a potem wspina się na paluszki i próbuje powiesic na suszarce (takiej stojacej), udało mu się położyć, zrobił sobie brawo i poszedł po następną. :-):tak: Kopara mi opadał :tak::-D Byłam taka dumna że hej! Od tamtej pory zawsze ze mna pranie wiesza :tak:

No i podłoge też ze mna myje :tak:, tzn on dostaje swoją sucha ściereczkę i poleruje, musi miec ściereczkę bo inaczej protestuje. Widok jest przezabawny jak taki mały bąbel na kolanach myje podłogę :tak::-)

Mój pomocnik mały!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry