reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Zuzia, Bartuś i Ola to zuch - dzieciaczki!!!
umiejętnosci godne pozazdroszczenia!
bijemy z Kubasem gromkie brawo!:happy:

reklama
Mateuszek dzielny chłopak :tak:
Mój mały wreszcie zaczął robić papa ;-) I wogóle bardzo się cieszy jak ktoś wychodzi :laugh2:
Pozdrawiam

mojej Agatce coraz lepiej wychodzi wstawanie :szok: całkowicie sama jeszcze nie potrafi stanąć, ale czepia się wszystkiego i dźwiga do góry :)
a raczkować nadal nie potrafi:laugh2:

giga tez dalej nie raczkuje jak bialy czlowiek :) wstaje za to caly czas. i tak jej sie to stanie podoba ze z pozycji do raczkowania prostuje nozki i wspina sie na paluszkach. no i zamiera w bezruchu zdziwiona tym co uczynila:-)a potem zwykle pada "na pysk":-)

mój Maks też tak właśnie siada:tak: :tak: :tak:
podnosi pupę do góry na prostych nogach żeby potem z rozmachem "kwacnąć":-D

reklama
hejka z miejsca gratuluje postepow no i oczywiscie musze sie pochwalic ze moja ALex raczkuje juz perfekcyjnie - wstaje w nie ktorych znanych miejscach rowniez perfekcyjnie, gdy ja tatus goni szybciutko ucieka,u mnie robic siema :-),czasem jej sie uda papa i na koniec cos co potrfi od tygodnia -zalatwia sie do nocniczka :tak:(siku jest za kazdym razem jak tylko jaj posadze na nocnik)

a no i mam maly problem z tym jej wstawaniem podcza kapieli - nie daje sie posadzic :confused:

Do góry