reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
U nas chyba o krok od rackzowania, Filip coraz częściej i dłużej "staje" na kolankach i rączkach i tak się fajnie buja, w przod i w tył :D

Wczoraj zmieniliśmy w pokoju wykładzinę i przemeblowaliśmy troszkę, dzięki czemu Filipek ma teraz taki swój kącik (jeszcze musimy dgo dopieścić, tj. zabazpieczyć wykładzinę, żeby jej nie oderwał i przykleić jakąś fajną dzieciącą tapetę w jego kąciku, bo ściana tam jest nieładna no i chcemy kupić ten kojec - ale tylko samo ogrodzenie, żeby og odgrodzić czasem od psa :)) i dziś jak wniosłam go do dużego pokoju to najpierw spojrzal w dół na podłogę i tak jakby się zdziwił potem zaczął się rozglądać po całym pokoju i patrzeć co gdzie jest :) Takie to fajen było :)

I z dnia na dzień zachowuje się jakby coarz więcej rozumiał , to jest cudowne, co dziewczyny... :)

Anian i Catherinka, cudne to jest :)

moja agatka też robi papa jak wychodzimy do pracy, zaczyna też pokazywać inne sztuczki, typu krzyk w niebogłosy jak jej się np. zabierze zdjętą ze stopy i memłaną skarpetkę:-D

:-):-):-) a niedawno kopały nas od środka :-):-):-)

Nasza Karola wczoraj mnie zszokowała, myslałam, że to co zrobiła to przypadek, ale chyba nie, bo dziś była powtórka, więc pochwalę się.

Mamy w domu malowanie w sypialni, więc śpimy w dużym pokoju i Karola fika na rozkładaniej kanapie. Wczoraj wrzuciła między kanapę i ścianę swoją książeczkę, po czy po kilku minutach ją stamtąd "wyłowiła". Dzis rano chciałam jeszcze pokimać i dałam Karoli zabawki, a sytuacja powtarza się... I mały skubaniec wyrzuca wszystko co się zmieści w szpare, a potem leży na brzuchu i łowi... :happy:

Moje słoneczko dzisiaj samo bez podnoszenia usiadło:-) jak wracam z pracy to wyciąga rączki żeby go wziąć.

Antoś jest strasznym śmieszkiem śmieje się z nami w głos- robi to tak że wygląda jakby rozumiał z czego się śmiejemy:-D :-D :-D
położny na brzuszek idzie w tył , ale chyba czce raczokwać.:-) :-)

reklama
karolka, nie dziwi mnie to co piszesz. Antoś na zdjeciach wygląda, jakby uszy przeszkadzały usmiechowi, żeby otaczał całą główkę :-)

Do góry