reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

a tata to jego idol, piszczy czasem z radości jak tata z pracy wróci
a ja wcale nie jestem zazdrosna:-)

jak nie pracowałam to byłam BARDZO zazdrosna jak Młoda w taki sposób reagowała na tatusia....:baffled:
A teraz nie mam już tego problemu, bo tak reaguje na mnie

reklama
iwosz, ewunia - tak jak byście opisywały mojego Maksa!!!! dokładnie te same zachowania, przy czym pewnie u Was też tak jest, że przy tym wszystkim jest kupa radochy i uśmiech non stop od ucha do ucha:-D

na szczęście po dniu dzikich harców Maks zasypia w 5 sekund zaraz po wypiciu drugiego cycusia - wyciąga mi się wtedy na rękach i oczekuje odłożenia:-D
i jeszcze przy jedzeniu łyżeczką jest grzeczny:happy: (bo uwielbia jeść)

no i muszę się pochwalić - dziś Maksa posadziłam i ......... siedział wyprostowany na miękkim łóżku !!!!!!! - a jeszcze wczoraj nim zarzucało:szok:

Koga, jakbym o Jaśku czytała! Też go energia rozpiera i zrobił się niesamowicie ruchliwy. Co rano budzi mnie stojąc przy drabinkach łóżeczka i wołając "aba aba aba". Przewijanie i ubieranie wymaga nie lada zręczności. I tak samo jak Maksiu nawet na rękach ciągle się wierci, obraca na wszystkie strony i wszystkiego chce dotknąć. Widać chłopaki temperementne ;)

mój mąż miał 2 dni urlopu, siedział w domu z Agatą, w czwartek rano dzwonił do mnie do pracy i pytał co ja dałam Agacie albo co ja jadłam, że ona taka jakaś pobudzona, nadpobudliwa :-D:-D:-D
a ta mała małpka nie usiedzi/nie ulezy ani chwili spokojnie - rzuca się po łóżeczku jak ryba wyjęta z wody, kopie w materac, w ścianę i robi setki innych wygibasów :-D

haha koga moja Agatka jak sie ja karmi to tez aniolek, pieknie je...a nie mowilam ze tak bedzie, musialo do Maksa dotrzec ze siedzenie tez fajna rzecz!!

U Kuby ta ruchilowosc to juz od 5 miesiaca sie zaczęła. Jak pojdzie na nogi to oczy trzeba bedzie miec dookola głowy

Karol bierze sie do wstawania, chlopak dobrze raczkowac nie potrafi, bo nogi mu sie na panelach slizgaja :-D, ale jak tylko ma mozliwosc to podciaga sie do wstawania gdzie sie da :szok:

Agatka dzisiaj spala tylko poltorej godzinki a tak caly czas chciala siedziec z nami, ale najlepsza byla wieczorem po kapieli, jak rozmawiala z misiami ktore ulozylam naprzeciwko jej lozka pod sciana, klocila sie smiala wygupiala, a najlepsze ze nagrywalam ja aparatem fotograficznym, potem przyszedl Jacek, zaczal ogladac a Agatka: TATA!!! i domagala sie zeby jej pokazal co oglada, no i nie nie juz nie robi tylko glowka ale tez mowi, a z tym wstawaniem jak wyczula to w lozeczku caly czas chce, mysle caly czas o tym czy to jej nie zaszkodzi na przyszlosc ale z drugiej strony nie przywiaze jej przeciez zeby siedziala w jednym miejscu

reklama
Ja musze sie pochwalic ze Brian dzis jak bawil sie zabawkami w kole gumowym i lezalm sobie na boczku podniols sie do pozycji siedzacej:-) zrobil tak dwa razy.

Do góry