reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Maja weszła na wyzszy poziom komunikacji - po prawie 30 minutowym robieniu "porządków" w szufladzie z taty skarpetkami. Maja popatrzyła się na nas powiedziała pa pa pomachała ręką i szbko zaczęła się przemieszczać w kierunku ukochanych lecz zakazanych firan.
Rodzice oniemieli więc mały szkodnik zdobył przewagę i chwile nośność naszego karnisza przetestował.

Poza pa pa, Maja ma w zrozumiałym repertuarze tata. Tylko tata jest każdy bezwzględu na płeć i stopień pokrewieństwa.

Koga jak ktoś widzi ruchliwość Mai to się przeważnie pyta czy ona tak zawsze i czy długo. A ona chyba jakieś baterie duracela ma gdzięś wszczepione i energii ma az nadmiar. Chwila bez ruchu to chwila stracona.

reklama
Ja również przyłaczam się do gratulacji dla wszystkich dzielnych Maluszków!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Antoś- lubi bawić się gazetami , drze je na strzępy!!!!! I to najlepsza zabawa. Na razie opanował sztukę pewnego siedzenia, opierania się o szczebelki łózeczka , poza tym odkrył niedawno że można nóżkami chlapać w wannience. Uwielbia się kąpać.:-) :-) :-) :-)

Jaś zaczął się wspinać na schody. Wstaje samodzielnie, jak tylko znajdzie coś, czego może się złapać. Gorzej, bo potem nie umie usiąść z powrotem.

My mozemy sie dzis pochawlic ze Brian samodzielnie siada!:-)dzis zostawilam synka w pokoju i poszlam siusiu wracam a on siedzi sobie i sie smieje poprostu myslalam ze go zacaluje:happy:i dzis ciagle przygladalam sie jak to robi i nie moge sie napatrzec!

moje male jeszcze nie siada:confused:
juz sie nie moge doczekac...
jak czytam ze wasze malenstwa juz siadaja to zazdroszcze.....wiem ze ma jeszcze czas na siadanie ale juz bym chciala. za to bardzo chcialaby stac i szuka ku temu okazji ale oczywiscie sama jeszcze tej sztuki nie opanowala

bardzo się cieszę, że na bb tyle ruchliwych dzieciaczków:-) :-) :-)
to znaczyże wszystko w normie:-D

zastanawia mnie już ylko jedno - dlaczego Maks podczas karmienia piersią z upodobaniem robi przerwy, że by sobie pozwisać głową w dół:baffled: :baffled: :baffled:

tylko nie mówcie, że o dobrze robi na trawienie;-) :baffled:

A Zośka wczoraj wieczorem pierwszy raz siadła sama z leżenia na plecach(ale to było tak ,że złapała się mojej ręki i Kazikowej nogi i podciągnęła,akurat leżeliśmy razem w łóżku, pewnie gdyby nie miała się na czym podciągnąć , to by nie siadła), a dzisiaj w swoim łóżeczku siadła pierwszy raz z pozycji leżącej (pomogła sobie łapiąc się za strzebelki):-)

reklama
zastanawia mnie już ylko jedno - dlaczego Maks podczas karmienia piersią z upodobaniem robi przerwy, że by sobie pozwisać głową w dół:baffled: :baffled: :baffled:

tylko nie mówcie, że o dobrze robi na trawienie;-) :baffled:
U nas jest identycznie, nie mam pojęcia czemu tak robi :confused:
Pozdrawiam

Do góry