czesc dziewczyny dzis znalazlam ta stronke i pisze :-) a co myslicie o quinny buzz 3 ja akurat mieszkam w uk. tu te wozki sa bardzo popularne. I stylistyka fajna i ogolnie fajnie wygladaja jak sie patrzy. podzielcie sie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczyny dzis znalazlam ta stronke i pisze :-) a co myslicie o quinny buzz 3 ja akurat mieszkam w uk. tu te wozki sa bardzo popularne. I stylistyka fajna i ogolnie fajnie wygladaja jak sie patrzy. podzielcie sie
tzn oczywiście jeśli akurat by była dziewczynka hehe 
Lori-macałam go, bo to był mój typ do zakupu (ten czarny stelaż mnie rozwalił i sposób regulacji rączki) i mam mieszane uczucia, jak to Mutsy super zwrotny i leciutki,duża gondola, ale materiały jak w transporterze, liczyłam na takie jak w moim Lightweight.... sama nie wiem. Będę musiała dać mu jeszcze jedną szansę, albo zostanę przy lightweight. Chociaż mam straszną ochotę na coś nowegoAnnie - trz by go najlepiej pomacać w sklepie
mi sie ostatnio ten nawet podoba, ale tez musiałabym go pomacać w sklepie, zwłaszcza sprawdzić budę czy sie ją bardziej rozkłada MUTSY EVO + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Citi 2013
Ja nie miałam żadnych pompowanych kół, łaziłam po chodnikach zawalonych kupami śniegu i dawałam radę bez problemu. 
Tymczasem jako ciekawostkę wrzucam taki bajer: Origami wózek-transformers :-)
A mi mój Maclaren styknie...