Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tak w ogóle to mierzyłam sobie dzisiaj obwód biustu i aż byłam w szoku bo miałam przed ciążą 90-92 cm a teraz 103 cm
a brzusio na wysokości pępka 96 cm ale poniżej pępka jest jeszcze wiekszy bo bardziej wypukły
Jak to zrobić:
1. Doprowadź do wrzenia mleko.
2. Zagotuj pół litra wody i rozpuść w niej czekoladę.
3. Mieszając czekoladę, wlej do niej mleko, dodaj cukier i kawę.
4. Podawaj od razu, kiedy tylko cukier się rozpuści.
Nie daje rady ale pysznosci ja tez lubie Pascala - kiedys zrobiłam zupę pomidorową, która prezentował w odcinku włoskim chyba http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid91/ .Niby zwykła zupa pomidorowa ale normalnie myslałam, ze nie dam rady taka pychotka Zgadzam sie z Karollka - Pascal nie gotuje jakiś skomplikowanych potraw, a co najwazniejsze w wiekszości z produktów kt óre spokojnie mozna kupić. Nie to co Makłowicz.... Ten to dopiero jest magik - uwielbiam jego programy - on tak gotuje i tak o tym jedzeniu (i nie tylko) opowiada, że aż sie czuje smak i zapach.... I ZNOWU JESTEM GŁODNA
Misiu znam jego brata który twierdzi że Makłowicz fajnie gotuje ale ich siostra ponoć wymiata
wszystkich jeśli chodzi o gotowanie
Ja uwielbiam ogladać Makłowicza fajnie opowiada właśnie ale gotuje najczesniej w różnych zakątkach świata
i u nas nie ma takich przypraw i składników!! Chociaz raz jak był w Australii i robił śniadanie dla surferów to
okazało sie że to to samo co ja robie w domku a nie surfuje na falach oceanu
:laugh: prawda nie ma to jak moja mamusia coś wymyśli w swojej kuchni i niestety nikt jej za to nie płaci....
Ale wymiary to zbliżają nam się co najmniej do SAMATHY FOX albo SABRINY :laugh: :laugh:
Właśnie się zmierzyłam i mam na wysokości pępka 96cm, trochę poniżej, a najszerszym miejsu 101cm, a w biuście też 101cm. Uff, trochę tego przybyło... A na wadze to już nie wspomnę..Teraz 71kg , czyli w ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg. Przed ciążą ważyłam 57kg, jejku, jak ja będę wyglądać w styczniu ???
Pozdrowionka ;D