Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Może nie karmiły piersią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja nawet nie chcę wagi kupować, bo nie chcę wiedzieć ile mam na plusie, ale sądząc po ciuchach od ostatniego wpisu z moją wagą, nic nie drgnęłoA ja mam dola jak was czytam dziewczyny... U mnie wciaz 5 na plusie i chyba wsio w biodra weszlo - nie chcialam kupowac ciuchow na ta wage bo myslalm ze schune a tu DUPA - przepraszam ale jestem w rozpaczy i mam ochoe klnac - jestem gruba i nei mam sie w co ubrac...Gorzej byc nie moze..
:-(.
a chyba nawet poszło w górę
tyle, że u mnie i dupa i brzuch ogromniaste
. jutro chyba pójdę kupić jakieś portki, bo jedne brudne, drugie mokre, a do szkoły w czymś muszę iść. a bluzki jakieś takie ciasne się zrobiły (zwłaszcza w cyckach)

Poza tym zawsze byłam gruba więc cudów nie ma, laską się nagle nie stanę.
Ale to się nie liczy,
bo to był okres po moim wieeeelkim odchudzie (jedynym skutecznym w moim życiu), kiedy schudłam 18 kg. Ale trwał bardzo krótko (ok. 2 lata), bo dzięki odchudowi znalazłam Męża i potem zaszłam w ciążę, a potem... no same wiecie po sobie.