Kotek07
mamy czerwcowe 2007
A u mnie odwrotnie ochota jest ale męża brak. Choć nie ukrywam ze obawa o ciąze tez jest bo używamy tylko gumek.
Monia będzie ok nie denerwuj się ;-).
Monia będzie ok nie denerwuj się ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia... Nie denerwuj sie. Jestem pewna ze wszystko bedzie oki...
Wycigany jest cacy plus karmisz jednak wiec .... a mialas juz miesiaczke?...sorki ale nie wiem jak to dziala jak bierzesz tabletki. Bo wiem ze jak karmisz to mozesz nie miec owulacji przez dosyc dlugo...tak tak wiem , ze nie wiadomo kiedy ta pierwsza owulacja bedzie i w tym caly problem... Monia wszystko bedzie cacy...![]()
Dzieki Anni! No nie ja jeszcze nie mialam wcale okresu. Juz sie nie moge doczekac az znow mi cykle wroca do normy bo przez to karmienie piersia czlowiek nic nie wie i tylko niepotrzebnie sie martwi.Ja tez tak mowie, wyciagany na DUZO przed i karmienie nadal (cyc plus butelka) wiec jest ok ale w tym kraju tak straszna bo nie chca wydac tabletek bez testu i to dalo mi do myslenia i przez to panikuje.