Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nawet nie chcę wagi kupować, bo nie chcę wiedzieć ile mam na plusie, ale sądząc po ciuchach od ostatniego wpisu z moją wagą, nic nie drgnęłoA ja mam dola jak was czytam dziewczyny... U mnie wciaz 5 na plusie i chyba wsio w biodra weszlo - nie chcialam kupowac ciuchow na ta wage bo myslalm ze schune a tu DUPA - przepraszam ale jestem w rozpaczy i mam ochoe klnac - jestem gruba i nei mam sie w co ubrac...Gorzej byc nie moze..
:-(.
a chyba nawet poszło w górę
tyle, że u mnie i dupa i brzuch ogromniaste
. jutro chyba pójdę kupić jakieś portki, bo jedne brudne, drugie mokre, a do szkoły w czymś muszę iść. a bluzki jakieś takie ciasne się zrobiły (zwłaszcza w cyckach)

Poza tym zawsze byłam gruba więc cudów nie ma, laską się nagle nie stanę.
Ale to się nie liczy,
bo to był okres po moim wieeeelkim odchudzie (jedynym skutecznym w moim życiu), kiedy schudłam 18 kg. Ale trwał bardzo krótko (ok. 2 lata), bo dzięki odchudowi znalazłam Męża i potem zaszłam w ciążę, a potem... no same wiecie po sobie.