reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

ja tez sobie sama pozwoliłam, choć zarzekałam się że najpierw fachowiec musi obejrzeć i że bez gumki nie dam, i duuupa, ni jedno ni drugie nie wyszło,
do gina mam jutro, a i też mnie bolało jak cholera, chyba gorzej niż 1 raz

małpko twój post jest świetny "licho nie śpi" hihi

reklama
a mnie przy przytulanku nic nie bolało :) Tylko taka rozklekotana się czuję choć T. nie narzeka ;) Ale mięśni zaciskać też mi sie nie chce to co marudzę co nie?
Dziewuszki na tabsach napiszcie ile kosztuje Cerazette i ile ta Azalia (chyba tak sie to zwie) te które używają :)

a mnie przy przytulanku nic nie bolało :) Tylko taka rozklekotana się czuję choć T. nie narzeka ;) Ale mięśni zaciskać też mi sie nie chce to co marudzę co nie?
Dziewuszki na tabsach napiszcie ile kosztuje Cerazette i ile ta Azalia (chyba tak sie to zwie) te które używają :)

Gaja, ja za Azalie płaciłam 29,80

Aja w pon dostałam okres ,a w piątek wizyta u gina, i nie wiem iść czy nie , bo jak mnie tak zalewa to co n tam zobaczy .
A umówienie na następną wizytę będzie problemem bo nie wiem z kim dziecko zostawić bo B. ma trudno przewidywalny grafik w pracy.

dziewczyny zaczynam dietkę, chcę zrzucić 5 kg, jeśli któras też chce podietkować ze mną to wpisujcie się i dzielcie jak wam dni na diecie mijają :)

Gaju ja zaczynam od 1 stycznia diete Dukana, zaraz ide robic nalot na księgarnie bo chce kupic jego książkę, i baterie do wagi bo padla a 2 tyg. się nie ważyłam. Kochana a jaką diete zaczełas, bo ja do tej pory " mniej żrec" ale waga nie leci w dół:/
Dieta Dukana działa podobno, nie słyszałam jeszcze żeby ktos kto na niej jest nie zrzucił kilosów. znojomy mojej mamy dokładnie w 3 miesiące spadł 25 kilo jakoś czy 27 a miał sporą nadawge bo ważył koło 160 kilo, tak więc ja mam jeszce koło 15 do zrzucenia, jakies 3-4 do sprzed ciązy a reszta dodatkowo dla lepszego samopoczucia:)

reklama
Guusia u mnie zawsze efekty dawała dieta 1000 kcal, jak dobrze sie dobrało jedzenie to i smacznie i człek głodny nie chodził :) ja na niej schudłam 15 kg :) a o Dukanie cos słyszałam ale nie wiem na czym to polega.

Do góry