reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

DZieki Gusia!
problem w tym, ze jestem w Irlandii, wiec musze przez jaks ksiegarnie internetowa zamowic
ja wczoraj caly dzien spedzilam na stronie www.dieta-dukan.pl
ja tez po ciazy calyb czas sie oszczedzalam, ale waga w pewnym momencie powiedziala stop i koniec!w swieta niestety poszlalam, z ciastami!!!!!!i teraz na wage nawet nie wchodze;)

reklama
dzieki alcia za tą stronkę:)

w internetowych księgarniach bedzie taiej napewno ale pewnie dłuzej bedzie szło, poszukaj na wizaz.pl na dietetyce, w dziale wspólnego odchudzania temat o dukanie jakiś i tam kieruyja dziewczyny na temat ogólny i tam jest ta ksiaążka do ściągniecia, znajdziesz napewo a jak nie to ja ci poszukam

alcia poszukam na tym forum które podałas i wstawie tu linka :) bo widziałam wczoraj napewno ten link

byłam dzis na dukanowskich zakupach, moja lodówka zapełniona jest jogurtami nat. serkami homo, twarogami, łososiem wędzonym, nawet jakieś szprotki wezone dostałam, a i tuńczy sosie własnym (uwielbiam), kupiłam jaja na zapas, tylko tych zasranych otrębów nie dostałam ale znajde :-D wszystko oczywiście poniżej 4 % tłuszczu

zalazłam fajny przpis na bułeczki dukanowskie , najgorzej że ja niemięsna tak w sumie jestem, jeśli chodzi o mięsa to wołowiny raczej nie rusze, no koniny to już wogóle:-) jedynie kurczak i indyk mi zostaje, ale dam rade, no i rybki ( to też kocham) tylko przyżadzac nie umiem, ale się naucze :-D
szkoda że dziczyzny nie można jesc, bo to umie przyżadzac nawet dobrze

jeszcze zioła jakieś muszę podokupywac i inne dziwoty co tam znalazłam na forum
njachętniej juz bym zaczęła te diete, no ale sylweste przed nami, i chce się napic ajerkoniaczku mmmmm

alcia lele poszukac ci tej ksiażki
gdybym nie wywiozła drukarki do rodziców to bym ci ją zeskanowala no ale nie mam czym niesety

Gusia - jestes wielka!juz sciagnelam te wersje ebookow i Kochanie przerzuci mi na epoda i bedzie super!
otrby to moze w sklepie ze zdrowa zywnoscia?ja jutro sie do takiego wybieram...juz sie normalnie napalilam;)
a teraz lampke winka popijam na zapas:))))tylko ja zaczne 2 stycznia, bo pierwszego to juz po polnocy sie liczy...
uciekam czytac poki Filip spi:)

co do mieska -ja chyba opre sie na kurczaczku , bo indyka tez nie kocham za bardzo, a z wolowiny tylko filet, a to okropnie drogie tutaj....no a reszta, wiadomo - odpada;)

to jak dziewuszki zaczynamy????? :)
Ja dziś na śniadanko 2 skibki razowca z sałatą i wędliną :) Potem mam owocków nakupowanych :)

Ja gaju od jutra przy czym bardziej ide w cwiczenia niz w djetke, oczywiscie jesli chodzi o diete to powracam do ciemnego pieczywa i kompletnego braku cukru, przy cukrzycy w ciazy na djecie cukrzycowej poleciala mi waga w dol, a ze karmie mala cycem to nie moge za bardzo dietkowac, ale basen i areobik oraz cwiczonka w domu oczywiscie jak najbardziej taak zwlaszcza ze we wrzesniu idziemy na wesele a ja wygladam jak sloniatko...

alcia a ile dni robisz I fazy?

otręby dostałam w stokrotce, mam taki sklep pod nosem:) więc luz, smaczne są strasznie, i tak za dużo ich chyba zjadłam dzis bo te panierowane nuggetsy miały ich dużo właśnie w tej panierce.
i mam kłopot z piciem wody, jak karmiłam piłam dużo, ale się odzwyczaiłam już, i nie umiem w siebie wlac tego 1,5 litra, za to duzo hebaty pije, więc nadrabiam, ale moze jakos wykończe tą butle co stoi przy mnie do wieczora

gaja ty masz fajnie bo tylko 5 kilo chcesz zgubic, a ja 20-23:(

kalcha ja mam zamiar na aerobik isc za 2 tygodnie dopiero, ale pewnie skończy się chceniu :) bo leń się zrobiłam cos ostatnio. 10 brzuszków nie mogę zrobic.

reklama
gusia nie lam sie ja po tabsach i swietach na nowo przybralam 5 kilo wiec teraz mam 14 do tego jak wygladalam przed ciaza a 19 do idealnej wagi u mnie nie moze skonczyc sie na chceniu bo nie moge na siebie patrzec, wiem ze wystarczylo by mi 3 tygodnie ostrego stresu i nerwow i by bylo po problemie, ale mleko by mi sie scielo ;) wiec zostaje przy cwiczeniach i odrzucam biale pieczywo i wszelkie inne napoje niz woda i nieslodzone herbaty czy kawa. Tak na prawde to nie ma co od brzuszkow zaczynac bo brzuszki wzmacniaja miesnie lepiej od cwiczen aerobowych czyli bieganie w naszym wypaadku najlepiej w miejscu w domu, rower, czy hula hop. Ale nie lam sie na starcie trzeba byc silna i wierzyc w sukces :) A i przede wszystkim nie patrzec na wage tylko w lusto!!!

Do góry