• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

powrót do formy

reklama
Do tego peelingu kawowego można też dodać odrobinę cukru waniliowego, wtedy jeszcze ładniej pachnie. Ale łazienkę po tym doczyścić... :no:

Nno i w ciąży nie bardzo można chyba używać, bo kofeina, ale po ciąży na pewno warto - zgadzam się z Kasioną - daje super rezultaty, skóra jest gładka i odświeżona!

ja mam pytanie z innej beczki... jestem już 5-tą dobę po porodzie i dalej nie mogę siedzieć bo rana po nacięciu strasznie mnie boli i ciągnie a pozatym jest opuchnięta-boli mnie cały prawy pośladek :-( używam do podmywania roztworu tantum rosa ale tak jak było tak jest a konsensus jest taki że całe dnie spędzam na leżąco... pomocy :-(

85justyna polecam koło ratunkowe do siedzenia, też mam ten problem. Możesz sobie również zwinąć w rulon i związać dość gruby koc, coś w formie koła ratunkowego i na nim siadać z obolałą pupą. Mi jest lepiej. Jak nie mam go pod ręką to siadam tak na lewym boku bo właśnie prawy mam pocięty :-(

ja mam pytanie z innej beczki... jestem już 5-tą dobę po porodzie i dalej nie mogę siedzieć bo rana po nacięciu strasznie mnie boli i ciągnie a pozatym jest opuchnięta-boli mnie cały prawy pośladek :-( używam do podmywania roztworu tantum rosa ale tak jak było tak jest a konsensus jest taki że całe dnie spędzam na leżąco... pomocy :-(

Justynka jedyne co moge ci poradzic to pokazdym uzyciu toalety wez sobie wlej w buteleczke letniej wody i polewaj sobie nia rane i oczyszczaj ,jak rodzilam w USA tak mi kazali robic i mi pomoglo i do tego jak siadalam to male dmuchane koleczko.

Ostatnia edycja:
reklama
Justynko dziewczyny dobrze radzą...koło albo koc zwiniety w rulon...nie ma złotego środka, jeszcze trochę poboli ale z kazdym dniem będzie już lepiej....przytulam...

U mnie zostało ok 8-9 kg do wagi sprzed ciąży...a już wcześniej założyłam sobie, ze w spodnie będę wciskac się najwcześniej po 2-3 tygodniach po porodzie, napewno nie teraz nie chcę psuć sobie dobrego nastoju spowodowanego brakiem wielgachnego brzucha, bo teraz czuje się już szczupła a jak zacznę ciuchy przymierzać to wtedy zrozumiem ze szczupła to ja jestem tylko w swoich oczach hihihi

nadal jestem opuchnięta na kostkach i dłoniach ale z każdym dnie do przodu...aha i acznę brzuszki robić ale to 10 dni po porodzie można więc czekam....mój brzuch wyglada lepiej niż po 2 ciąży ale dziewczyny obkurczanie macicy po 3 dziecku..to naprawdę BOLI!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry