reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

ja w czwartek idę do ginka i już nie mogę się doczekać bo tak jak się zarzekałam, że nie dam staremu i sobie zaszyje to jak juz nam kiedyś przy okazji udało się zadziałać to teraz szturchamy się prawie codziennie i przez to całe zamieszanie to ja juz nawet zapomniałam się bać!!!..a licho nie śpi!!!

hehe ale mnie to ubawilo :)

reklama
Malpko - wygrywasz:)))))
ale przyznam, ze mi sie tez teraz podoba...na razie gumki,ale nie lubie...tylko uparcie czekam do 6 tyg. zebym mogla juz pokarm odciagac do butelki i smigam na przeglad...tylko ja wciaz sie zastanawiam nad zastrzykiem??????

mb bo właśnie wtedy trzeba regularnie szlifować to przestanie boleć:p mnie bolało straszliwie a teraz już mniej strasznie:p

no wlasnie dziewczyny ja juz 7 tygodni po porodzie a mnie jeszcze cos boli..zwlaszcza jak robie siku to czuje jakby cos mi tam w srodku ciazylo w dol;/

małgoś a byłas z tym u lekarza? moze warto by sie było przejśc i to skonsultowac:tak:
oj dziewczyny ja też chetna jestem a w szczególnosci w nocy,ujawnia sie prawdziwy demon sexu:-D my z meżem już kochamy sie systematycznie no ale póki co przystanek i wysiadka:-D ja jeszcze okresu nie dostałam ale jak tylko dostane mam dzwonic do ginki to mi wypisze tabsy,ale ja raczej jeszcze ich nie wezme bo słyszałam ze waga moze stanac w miejscu a ja mam jeszcze tyle do zrzucenia:tak:

karolina nie bylam u lekarza ale wybieram sie na dniach..musze to jemu powiedziec bo kolezanka nastraszyla mnie ze to moze byc wypadanie macicy..

Malgos - Ty mnie nie strasz!!!!!ja tez czasami mam takie dziwne uczucie,ze cos mi ciazy jak by wypasc mialo, ale to chyba blizny po szwach tak ciagna....a i podbrzusze jescze czasami zakuje, czasami zaboli...i brzuch taki wzdety jakis?
co do bolu, ktoras pisala to jak strata dziewictwa poraz kolejny:)przynajmniej tym razem zrobilam to z wlasciwym facetem;)ale ponoc Kobiety obawiaja sie , ze po porodzie sa rozciagniete, a u mnie pani doktor tak ladnie szwy pozakladala, ze dobrze, ze jakikolwiek otwor zostawila;)tak na powaznie, to blizny nie sa elastyczne, moze to trzeba czyms smarowac?glupio pytam, ale nie mam kogo..a w koncu same "Baby" tutaj;)

reklama
ja mam tak samo że ciągnie mnie jakby w dół, ale sama nie wiem co, raczej tylko przy siusianiu, i też tak się zastanawiałm czy to nie blizny, idę w następnym tyg. do gina poproszę kumpele zeby mi z małym została bo nie mam z kim go zostawic.

Co do przytulania to ja też sobie sama pozwoliłam:-) jak tylko przestałam krwawic, a potem znowu krwawiłam po 2 tyg. przez jakies 3 dni, i nie wiem czy to nie przez to samopozwolenie:eek:takl wiec trzeba isc na przeglad :-D

Do góry