wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
zależy komu!!! mi nic nie dało!!! mam wszystko, pasy, majtasy, cuda na kiju i dupa wielka!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój brzuch też rewelacyjnie nie wygląda, chociaż ćwiczyłam przed i w czasie ciąży. Jednak zero ćwiczeń na mięśnie brzucha przez ostatni rok robi swoje. Odstawać może nie odstaje, ale jest miękki. Po cesarce nie mogłam długo ćwiczyć, bo miałam rozcięcie od biodra do biodra, ale teraz powoli zabieram się do odbudowywania formy. :-)
wstretnamalpa ahahaha dobra jestes normalnie zlac sie idzie jak czyta sie twoje posty))))) kochana na pocieszenie powiem ci ze mnie znajomi pytaja czy maz kolijny raz mnie zasial hehhehh takze wyobraz sobie jaki mam bebech
)))
taaa a u mnie ksiądz pogratulował mi nastepnego!!!![]()
ja tez mam brzuszek..co prawda zauwazam ze jest coraz mniejszy ale jest..to taka miekka skora ktora nie ma juz gdzie sie wstapic chyba;/