cos takiego napisze, dzieki:-)A po co w kodeksie szukać:-) wystarczy napisać, że w związku z tym, że dnia .........2009r urodziłaś dziecko, karmisz piersią i prosisz o możliwość korzystania z przysługującej Ci codziennie godziny na karmienie dziecka.
Jako potwierdzenie dołączasz do podania zaświadczenie od lekarza![]()
reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Wracam do pracy 24 czerwca. Jak mi się NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ech... Musiałam gdzieś wykrzyczeć moją złość.
Pozdrawiam!
A ja 14 czerwca, masakra

a 17 czerwca mam szczepienie z małą
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja 14 czerwca, masakra![]()
ja 15 !! ale zastanawiam sie czy nei przeciagne jeszcze tego do konca tygodnia ... ale wczesniej musze pojechac zrobic badania!!
Ja wróciłam do pracy 13 maja zaraz po macierzyńskim już jest lepiej , ale na początku było mi bardzoooo ciężko, wychodząc do pracy miałam łzy:-( w oczach, chociaż wiedziałam, że Mateuszek zostaje z babcią i krzywda mu się nie dzieję. Najbardziej boję się co będzie kiedy Mateuszek będzie przechodził okres lęku separacyjnego. Wtedy z racji tego, że to babcia będzie z nim prawie 24 godziny na dobę to ona będzie tą najważniejszą osobą przy której on będzie czuł się bezpieczny. Boję się, że będzie płakał na mój widok.:-(
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea przypomniałaś mi o badaniach! Dzieki;-)
ja 9 juz w pracy muszę być ale cieszy mnei że cały urlop za 2010 mamwięc tak le nie bedzie;-)
ja tez mam caly urlop !! ale 2 tyg biore we wrzesniu na wakacje
Ja wróciłam do pracy 13 maja zaraz po macierzyńskim już jest lepiej , ale na początku było mi bardzoooo ciężko, wychodząc do pracy miałam łzy:-( w oczach, chociaż wiedziałam, że Mateuszek zostaje z babcią i krzywda mu się nie dzieję. Najbardziej boję się co będzie kiedy Mateuszek będzie przechodził okres lęku separacyjnego. Wtedy z racji tego, że to babcia będzie z nim prawie 24 godziny na dobę to ona będzie tą najważniejszą osobą przy której on będzie czuł się bezpieczny. Boję się, że będzie płakał na mój widok.:-(
a co to jest "lek separacyjny" ?? pierwszy raz slysze takie okreslenie!!
no i u mnie nie moge mowic ze dziecko 24h z babcia bedzie bo jak ja wychodze do pracy to agatka do 8 jeszcze pospi ... potem spanie w poludnie min 2 h a ja o 15 juz wracam
lanjaa
Aga mama Julii
Eee tak źle nie będzie;-), ale ja też się boje, że rozluźni mi się więź z małą
. Mam pytanie do mam, które już to przechodziły. Zauważyłyście coś takiego
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Był moment, że Staś był bardzo za opiekującą się nim babcią, byłam troszkę zazdrosna, choć i tak ja byłam najważniejsza. Mimo zazdrości pielęgnowałam jego relacje z babcią, nawet teraz często prosi by do niej jechać lub by ona przyjechała do nas. Ja nie mam mamy, więc to jego jedyna babcia dlatego chcę by była bardzo ważna w jego życiu.