W ostatnim czasie mam strasznie rozjechane cykle. Między 40 a 55dc. Ostatnia miesiączka wystąpiła 15.05. do dziś jej brak. 25-26.06 miałam plamienie. Jak na owulację. I teraz moje pytanie. Czy to faktycznie mogła być owulacja? Dodam, że współzylam z mężem 23 i 26.06. Dzis 55dc a okresu nadal brak.
reklama
Jutro z samego rana zrobię. Ale kurde, nie wiem. Stosujemy od lat stosunek przerywany. Wiem, że to nie metoda antykoncepcji. Myślisz, że to może być ciąża?A robiłaś test ciążowy?
Aewea
Fanka BB :)
do momentu aż nie zrobisz testu ciążowego to niestety nikt nie wywróży, czy to ciąża czy zaburzenia miesiączkowania. Zrób test ciążowy. Jeżeli będzie negatywny a okresu dalej brak to idź na wizytę do ginekologa. Zrobić USG zleci badania i zdecyduje co i jak.Jutro z samego rana zrobię. Ale kurde, nie wiem. Stosujemy od lat stosunek przerywany. Wiem, że to nie metoda antykoncepcji. Myślisz, że to może być ciąża?
U ginekologa byłam w maju. Przepisała mi tabletki na wyregulowanie. Ale jeszcze ich nie brałam, bo okresu brak.do momentu aż nie zrobisz testu ciążowego to niestety nikt nie wywróży, czy to ciąża czy zaburzenia miesiączkowania. Zrób test ciążowy. Jeżeli będzie negatywny a okresu dalej brak to idź na wizytę do ginekologa. Zrobić USG zleci badania i zdecyduje co i jak.
Aewea
Fanka BB :)
no to skoro okresu dalej nie ma to ponowna wizyta u ginekologa. Ale najpierw zrób sobie ten test dla pewności. Jeżeli dalej nie masz okresu to lekarz pewnie da coś na wywołanieU ginekologa byłam w maju. Przepisała mi tabletki na wyregulowanie. Ale jeszcze ich nie brałam, bo okresu brak.

reklama
Tak. Dziś. Negatywny.@MałaMi99 i jak test, robiłaś?
Podziel się: