reklama

Poznajmy sie;)

Nicole jest cała po mnie :) Po Mikołaju ma długie palce u stóp :-D!!! Mała ma skaże białkową i dostaje bebilon pepti 1.Ale polecam mleko modyfikowane bebilon comfort. Jest super moja mała miała straszne kolki i zaparcia,a później jak dostała to mleko to znikły wszystkie dolegliwości. Niestety musiałam zmienić mleko bo jak się okazało Nica ma skazę białkową.

reklama
Hehe bedz mial sile Nikusie nosic:-) Jarek jak u mnie mieszkal tez duzo przytyl, wazyl prawie 90kg a teraz spowrotem chudzinka (75kg) bo wrocil do alkoholikow, ale mam nadzieje ze bedzie u mnie mieszkal jak malenka sie pojawi:-) dzisiaj bez problemu wstal o 4 i pojechal do pracy, zrobilam mu sniadano, to mnie okrzyczal ze plecak ciezki:-) a mi sie jakas opieka zalaczyla:-) chyba mi zlosc na niego przeszla i juz jest dobrze:-)
Swoja droga slodka buzie ma twoj mezczyzna:-)

Czyli nie idzie siedzieć? To dobrze :) No przekabać go jedzonkiem aby opuścił alkocholików hehe :) Dzieki Snoopy,wiem,że mam fajne ciacho w domu:-D:-):-D

Witam !
Nazywam się Magda i od 23.07.2007 jestem mamusią.Mam 23latka ale czuje się jakbym miała za 20 a wkoło mi mówią ,że teraz wogóle wyglądam jak gimnazjalistka co sprawia,że mój ukochany mając już prawie 30 na karku jest posądzany o pedofilię chodząc ze mną za rękę:)
spróbuję wkleić kilka fot :
sa robione w tym samym czasie majka ma okolo 9 miesiecy na nich.tylko to przy kojcu gdy stoi to jak miala 7 miesiecy.
Pozdrawiam:D

Załączniki

• majak1.JPG
    majak1.JPG
    64,5 KB · Wyświetleń: 103
  • majak z mama.JPG
    majak z mama.JPG
    79,7 KB · Wyświetleń: 133
  • majak i rudy.JPG
    majak i rudy.JPG
    94,5 KB · Wyświetleń: 96
  • majak.jpg
    majak.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 116
  • wszyscy.JPG
    wszyscy.JPG
    67,2 KB · Wyświetleń: 131
majakowa Witamy :happy: i zapraszam w imieniu reszty dziewczyn na inne watki !! sliczne zdjecia !!

firanka Twoja niunia jest sliczna i widze ze ma juz sporo wloskow :happy:

Cześc dziewczyny, ja do was z zapytaniem - nie wiecie może, co się dzieje ze Snoopy?? bo coś sie źle czuła ostatnio a dzisiaj się nie pokazuje od rana:dry:

reklama
Myszka1125 nie wiadomo co ze Snoopy...może dzisiaj zrobiła sobie wolne od kompa i naszego forum?? Poczekajmy jeszcze trochę na pewno się pojawi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry