reklama

Prezenty na roczek

Pabla super zaproszenie!!!

Ja dzis kupowałam preznety na dzien dziecka i Ola zobaczyła dużego Teletubisia , któremu grała antenka, śmiał się , gadał i w telewizorku przesuwał się obrazem z tubisiami. nie mogłam sie powstrzymac i go kupiłam. Mimo, ze mam juz prezent dla niej na dzien dziecka to pomyślałam własnie o roczku.

Na dzien dziecka Ola dostanie:
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY + KLOCKI + BONUS (638762145) - Aukcje internetowe Allegro
to tez fakny preznet na rtoczek, bo ma z drugiej strony klocuszki do układania.

A to tubiś:
Tomy TELETUBISIE Z TELEWIZORKIEM grajace Teletubis (641641469) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jest promocja w Realu i są po 49.95 zł

reklama
tubisia kupywałam chrześtnicy i miała swego czasu fiołka na jego punkcie
stolik super od kiedy mała stoi myślałam o czymś podobnym

a ja wymyslilam,ze kupie coreczce pierwsze kolczyki, nie zlote,ale srebrne :tak: i poczekaja az podrosnie,zeby sama zdecydowac,ze chce uszka przekluc, chyba ze sama zmienie zdanie :-p

Ja uwazam ze teletubisie nie sa zle ucza sporo dzieci wiekszosc motywow powtarzana jest dwa razy aby dziecko moglo zapamietac pozatym sa przyjazne, kolorowe a ze facet nosi czerwona torebke to w dzisiejszych czasach norma;-):-D:-D:tak:Mis pewnie polubi ta bajke nad czym nie ubolewam ;-):tak::tak:

Mojego M siostrzeniec bardzo płakał jak dostał na roczek tego tańczącego teletubisia:baffled: i szwagierka go oddała do sklepu bo mały nie chciał się nim bawić.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry