reklama

Prezenty na roczek

Ja prewencyjnie Florę trzymam z dala od Tubisiów, obejrzałysmy jeden odcinek, bo chciałam być dobrą matką rozwijającą swoje dziecko, ale na szczęście dziecko nie dało się porwać:-p Chyba już wolę sama wymachiwać torebką i powtarzać bez końca dwa wyrazy na krzyż:-) Na szczęście kablówkę mamy w wersji ekonomicznej i Tubisiów niet:tak: Za to Lokomotywa Tomek zdaje się ją dość interesować, też mnei ta bajka lekko drażni, ale już trudno niech jej będzie...i tatuś będzie mógł kupić wypasioną kolejkę na pół pokoju, że niby dla dziecka:-p

reklama
Pabla – bardzo fajne te zaproszenia:tak:
Teletubisie widze na tapecie :-D no więc moja jak już pisałam bajek nie oglada bo trzeba w miejscu siedzieć:sorry: a dzis pierwszy raz zobaczyła właśnie teletubisie (całkiem przypadkowo) i śmiała się do tego słoneczka, robiła im papa kiedy się żegnały normalnie dziecka nie poznałam:szok::szok: :szok:mówie Wam byłam w ciężkim szoku że ona tak zareagowała bo nawet niektórym ludziom papa nie robi na zawołanie.Jakbym na nie swoje dziecko patrzyła:szok: Ale wiem że bajki tego typu bardzo uzależniają małe dzieci. Właśnie chrześniaczka mojego m nie potrafi się już bawić jak w tle telewizor z bajką nie jest włączony :sorry:

Teletubisie wiem że są bardzo dobrą bajką dla małych dzieci ale ja na ich widok mam odruch wymiotny:-):-):-) a jak po raz 100 mówią pa pa...to już normalnie ż...tam tam tam....
Wolę ulice sezamkową i tą wersję będziemy lansować kiedyś bo jak narazie nie włączam TV co mnie również na dobre wychodzi:tak::tak:
A Lokomotywy tomka jeszcze nie oglądałam:no::no::no: więc nie wiem
ale i tak najlepszy Pat i Mat...:-D:tak::tak: albo Kubuś Puchatek razem z prosiaczkiem...(uwaga..wiecie że prosiaczek po Holendersku to Knurichie czyt Knurisie) jak to usłyszałam to banan mi cały dzień nie schodził z paszczy

Teletubisie wiem że są bardzo dobrą bajką dla małych dzieci ale ja na ich widok mam odruch wymiotny:-):-):-) a jak po raz 100 mówią pa pa...to już normalnie ż...tam tam tam....
(...)
ale i tak najlepszy Pat i Mat...:-D:tak::tak: albo Kubuś Puchatek razem z prosiaczkiem...(uwaga..wiecie że prosiaczek po Holendersku to Knurichie czyt Knurisie) jak to usłyszałam to banan mi cały dzień nie schodził z paszczy

Miki nigdy w teletubisiach nie gostował. Ja mam jak Post, a mój m, to już w ogóle;-):-D
Pat i Mat to jest to! Miki miał niezłą fazę na Sąsiadów:-) I potem mówił, że kombinuje jak sąsiedzi;-)
Generalnie bajki zaczął oglądać późno. Eskalacja była jak byliśmy w szpitalu, bo co robić jak wieje nudą a trzeba siedzieć/leżeć spokojnie.
Olga zerknie na telewizor przy Mikusiu, ale bez większego entuzjazmu.

Post, Florka właśnie Sezamkową i Misia lubi najbardziej - widzę, że pociągają ją te bajki, w których są figurki/lalki a nie animowane....stąd i szlaban na Tubisie, żeby się czasem nei spodobało:-p No i ja nic przeciwko TV nie mam, a jeszcze jak pani pedagog pochwaliła, że dziecko tak ślicznie w Misiem z TV w interakcję wchodzi to już w ogóle:-)

Misa nie lubi ogladac bajek ani reklam(jak na razie:-)) jak jej puszcze bajki to wcale nie patrzy, moze troche jak piosenka leci. A Mat i Pat tez ogladam:tak: Misi z niebieskiego domku tez jej nie interesuje. No nic im dluzej nie oglada tym lepiej:tak: I dlatgo na filmikach mamy przewznie telewizor wlaczony:laugh2:

reklama
Dziewczyny zachorowałam!!! Normalnie wiem, że mało jak na razie przydatny ale chyba się skuszę... mała ze wszystkiego robi pchacza i może jej sie przyda :-P a jak nie to ja będę sama się z nim wozić :-D

jest nowy i kosztuje tylko 34 zł :-p

626701393

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry