survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja prewencyjnie Florę trzymam z dala od Tubisiów, obejrzałysmy jeden odcinek, bo chciałam być dobrą matką rozwijającą swoje dziecko, ale na szczęście dziecko nie dało się porwać
Chyba już wolę sama wymachiwać torebką i powtarzać bez końca dwa wyrazy na krzyż:-) Na szczęście kablówkę mamy w wersji ekonomicznej i Tubisiów niet
Za to Lokomotywa Tomek zdaje się ją dość interesować, też mnei ta bajka lekko drażni, ale już trudno niech jej będzie...i tatuś będzie mógł kupić wypasioną kolejkę na pół pokoju, że niby dla dziecka
Chyba już wolę sama wymachiwać torebką i powtarzać bez końca dwa wyrazy na krzyż:-) Na szczęście kablówkę mamy w wersji ekonomicznej i Tubisiów niet
Za to Lokomotywa Tomek zdaje się ją dość interesować, też mnei ta bajka lekko drażni, ale już trudno niech jej będzie...i tatuś będzie mógł kupić wypasioną kolejkę na pół pokoju, że niby dla dziecka
no więc moja jak już pisałam bajek nie oglada bo trzeba w miejscu siedzieć
a dzis pierwszy raz zobaczyła właśnie teletubisie (całkiem przypadkowo) i śmiała się do tego słoneczka, robiła im papa kiedy się żegnały normalnie dziecka nie poznałam