reklama

Prezenty na roczek

reklama
Julia ale boski wózek:-)
w ogóle Dziewczyny świetne pomysły na prezenty:-):-):-):-) Pabla zaproszenia bombowe, zastanawiam się czy się nie skusić:-p
jeśli chodzi o oglądanie TV to mój Syn nie zwraca uwagi na telewizor :-) bardzo mnie to cieszy, a ponieważ na razie żyjemy na 3 kanałach bo nie mamy żadnej telewizji cyfrowej ani kablówki, to wpędzanie dziecka w nałóg nam nie grozi:laugh2: Antek woli posłuchać radia, potańczyć i rozstroić stacje na wieży:-p

Kupiłam prezent na urodziny dla młodzieńca coprawda dostanie go trochę wcześniej ale co tam... Postanowiłam kupic coś przydatnego a nie zabawkę no i kupiłam :-) fotelik rowerowy oraz kask , chyba moj M z radości oszaleje jak zobaczy przesyłkę bo już tak mi marudzi że nie wiem :happy: Dlatego nic mu nie powiem a przesyłka przyjdzie na niego :-)
O taki szary z czerwonym:
NOWY fotelik rowerowy do 22 kg +ODBLASKI_wer.DeLUX (643395648) - Aukcje internetowe Allegro
oraz kask model nr 5 :
NOWY Dziecięcy KASK ROWEROWY____Oferta Specjalna! (646779772) - Aukcje internetowe Allegro
Ponadto zalicytowałam przy pomocy snipa i kupiłam książeczki : Trzy książeczki edu po Nince, jak nowe - BCM (645895748) - Aukcje internetowe Allegro

Julia – wózek cudo :-):-)pamiętam ze ja w dzieciństwie tez miałam czerwony :-)
Liwus – ja już od dawna myślałam o takim foteliku i nawet mama chciała kupic na roczek ale troche się bałam, ze tak z tyłu, że nie widać itp:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chociaz podobno bardzo bezpieczne one są :tak:a takich na przód już nie produkują :no: Daj znać jak go wypróbujecie bo ja bardzo chetnie na wycieczke rowerową bym się wybrala :-):-)

reklama
Wózio czad:tak::tak::tak::tak::tak: też zakupię młodej taki tylko ciut później..Julia a interesowałaś się nimi wcześniej?? one mają cenę promocyjną ??? czy tyle normalnie kosztują??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry