reklama

Prezenty na roczek

Liwus – ja już od dawna myślałam o takim foteliku i nawet mama chciała kupic na roczek ale troche się bałam, ze tak z tyłu, że nie widać itp:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chociaz podobno bardzo bezpieczne one są :tak:a takich na przód już nie produkują :no: Daj znać jak go wypróbujecie bo ja bardzo chetnie na wycieczke rowerową bym się wybrala :-):-)

Nie ma sprawy. Jeśli pogoda będzie sprzyjała to pewnie w weekend wytestujemy :-) i na pewno dam znać.

reklama
Szczerze to nie widziałam ich wcześniej... wiec trudo mi powiedzieć czy to promocja czy nie.. jednak z tego co się orientuje to z wikliny nie są aż takie tanie... więc nie wiem :baffled:

Liwus, też czekam na relację, bo mój M się napalił na taki fotelik....i ja też, jak sobie uświadomiłam, że jak go kupi to będzie jeździł sam z Młodą na dłuuuugie wycieczki:-)
A w MC dowieźli jednak te tablice do rysowania dla niemowlaków, po promocyjnej zniżce za raptem 63 PLN - kupiłam Laurze, sprawdzimy jak się spodoba, to i Florce kupię:tak:

Surv, powiem Ci, że Olga próbuje rysować na normalnym znikopisie, ale nie potrafi trzymać "pisaka" (jak jej poprawiam, to sie wścieka:sorry:) i nic nie wychodzi. Trzyma, zamiast pionowo, to poziomo:-D Daj znać, jak sprawdził się ten prezent:tak:
Pabla, jak piankowe puzzle? Olga dostała od dziadków i fajnie się bawiłyśmy. Ja jej przyklejałam na wannę a ta z dzika radością zwalała do wody:-D oczywiście chlapiąc na wszystkie strony.

Macie fantastyczne pomysly co do zakupu zabawek.
My na roczek chyba kupimy lalke (pomysl tatusia) i jakas bizuterie:tak:, tj. zlote kolczyki i malutka bransoletke (pomysl mamusi).

Kasia - u mnie to samo:-) ja jej naklejałam na wannę i kafelki nad wanną a ona je od razu zwalała i brała do buzi. Wkleję fotkę na zamknietym:-)
ale sie fajnie bawiłyśmy, z pół godziny w wannie siedziała:tak:

A ja dzisiaj w Realu kupiłam te książeczki dźwiękowe z serii owady i dzikie zwierzęta po 11,99zł/sztukę:-D Jeszcze dziecko się nie bawiło bo akurat M go kąpal i spać.

Liwus, i co testowaliście to krzesełko rowerowe? Mój M się napalił, jak szczerbaty na suchary i bardzo ciekawa jestem jak się u Was sprawdziło?

A i mam pytanie, wobec tego, że Florka jednak zlazła z kocyka zastanawiam się nad kupnem jej pchacza albo czegoś podobnego - macie może jakieś typy? Ja się trochę boję, że ona jak będzie próbować stawać, to sobie zęby powybija, jak jej urządzenie odjedzie spod rąk, ale z drugiej strony jak widzę, jak robi sobie ze swojego wózka pchacz, to mi się zdaje, że to by się jej spodobało:tak:

A i donoszę, ze Laura tablicą do rysowania się bawi i jej się podoba, choć na razie chyba nie do końca czai zależność między tym, że ma coś w łapce i tym po tablicy macha, a tym, że na tablicy pojawia się bazgroł:-)

reklama
Liwus, i co testowaliście to krzesełko rowerowe? Mój M się napalił, jak szczerbaty na suchary i bardzo ciekawa jestem jak się u Was sprawdziło?

A i mam pytanie, wobec tego, że Florka jednak zlazła z kocyka zastanawiam się nad kupnem jej pchacza albo czegoś podobnego - macie może jakieś typy? Ja się trochę boję, że ona jak będzie próbować stawać, to sobie zęby powybija, jak jej urządzenie odjedzie spod rąk, ale z drugiej strony jak widzę, jak robi sobie ze swojego wózka pchacz, to mi się zdaje, że to by się jej spodobało:tak:

Surv fotelik jeszcze nie przetestowany bo pogoa była niesprzyjająca. Ponadto do fotelika zakupiłam kask w rozmiarze "S" i okazało się że dziecka głowa w nim tonie. Następnie dowiedziałam się że ten rozmiar to na głowę 50-56 cm a my mamy zaledwie 47cm. Tak więc kupiłam nowy kask na allegro bo w sklepie się dowiedziałam że na terenie Olsztyna dostnę kaski od 48 cm wzwyż.
Także zakupiłam nowy kask: KASK Rowerowy Rozmiar XS/S (46-52CM) REGULACJA (647075481) - Aukcje internetowe Allegro i czekamy na przesyłkę . Jesli pogoda dopisze to w środę wypróbujemy bo M ma wolne.

Co do pchacza-jeździka ja mam playskoola. I szczezre polecam nie są drogie a fajne. Jeśli chodzi o jeździk to jeszcze z niego spada a raczej nie umie na nim siedzieć/dopychać się. A pchacz rewelacja. Widziałaś zresztą na filmiku. Adaś już sam chodzi z jego pomocą po mieszkaniu a mam taki : Pojazd, jeździk PLAYSKOOL (653585931) - Aukcje internetowe Allegro a tegoroczny model tego jeździka to taki : PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 (657716117) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam na forum chustowym uzywany za 30zł + przesyłka, ale na allegro też są w miarę tanie używane. Wydaje mi się że takiego firmowego nowego nie ma sensu kupować. zresztą sama widzisz jaka jest różnica w cenie między jednym a drugim jeździkiem a różnią się tylko kolorem.
Koleżana za to ma chicco quatro : CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (653753757) - Aukcje internetowe Allegro
i też sobie chwali dziecko zafascynowane i nawet samo siedzi w tym jeździku. A dziecko ma z 5 sierpnia więc nieco młodsze,ale bardzo mobilne.
Cenę ma piekną ten jeździko-pchaczo-coś tam ona akurat też kupiła na chustowym forum po 100zł+przesyłka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry