reklama

Prezenty na roczek

My z jazdą na foteliku czekamy aż mały zacznie chodzić- zgodnie z zaleceniami pediatry. Nie moge się doczekać i świerzbi mnie żeby wcześniej sie wybrać.
My amy fajny fotelik po Pysiu ale teraz jak bym kupowała dołożyła bym trochę kasy na taki który można rozłożyć jak maluch zaśnie. Dużo z Pysiem jeździłam i niemal zawsze mi zasypiał i głowa mu latała :/. Kask mamy regulowany ale nie wiem jaki to rozmiar.
Co do chodzenia za czymś to Tymi też uwielbia pchać krzesełko, krzesła i wogóle wszystko co się przesuwa ale najbardziej to lubi taki duuuży spychacz pysia. On jest stabilniejszy niż pchacz i ma szeroki dach do podpierania sie dlatego jest suuuper.

reklama
ja planowalam kupic na roczek rowerek, a tu wczoraj patrzę a ciocia-babcia co mi dziecko rozpuszcza z takim wlasnie przyjechala:eek:,no to znow musze nad czyms pomyslec,ale pomysłow podsuwacie duzo to cos wybiere.
A maly sie z rowerka ucieszyl bardzo,jak go wsadzilismy to sie zaczal hihrac jak glupi:-D,gdzie tydzie wczesniej w sklepie z niego uciekal.

Madzia- swietny prezent od cioci-babci!
Andula- widzialam te kierownice na zywo i sama mam ochote kupic dla malej:-D

W w przyszlym tygodniu pojedziemy do Toys'r'us i tam cos wybierzemy dla malej. Mysle o jakiejs duzej lalce, no i jeszcze moze zlota bransoletke.

Andula nie wiem jak ta kierownica wygląda na "żywo" ale my mamy taką do wózka, tylko nie świeci i nie gra (nie doczytałam czy ta ma takie funkcje) i szczerze to Mały nie bawi się nią z zapałem:dry:wkleje w poniedziałek zdjęcia tej naszej to sobie prownasz,a może akurat Misiek będzie zainetresowany bo każde dziekco jest inne:tak:

Kicrym wlasnie ta co wkleilam ma funkcje takie jak odglos silnika ,kierunkowskazy .Nie wiem czy Misiek ja polubi ale chcialabym aby w wozku byl grzeczniejszy i tak mialam kupic palak do wozka ktory kosztuje okolo 40 zl wiec juz wole dolozyc i kupic kierownice.Jak mozesz wrzuc fotke swojej kierownicy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry