Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KasiaDe - nie kuś, nie kuś, bo w końcu kiedyś wpadniemy z moim małym Tornadem do Was Marcin jest zatrudniony przez firmę z Tarnowa i bywa tam przynajmniej raz w tygodniu Samochodem naturalnie Co więcej, mam tam bliską koleżankę, która jeszcze Julci nie widziała i jesteśmy na etapie ustalania jakiegoś terminu wizytki. Hmmmmmmmmmm.................:-)
Andula fajne te kostkiczy sa na tyle duże że Miś ich nie włoży do buzi?bo u nas pierwszy odruch to pakowanie to buziszukam więc dość dużych elementów
Pabla fajny pchacz
Ja też jestem skołowana, więc stwierdziłam, ze my nic nie kupujemy Sporo dostanie, a jedziemy zaraz nad morze, może cos tam znajdziemy! Może tylko jakąś zabaweczkę na podróż!
a my też nic nie mamy jeszcze...na pchacz to wcześnie,rowerek też... chyba po prostu dostanie klocki drewniane...Babcia powiedziała że jej zakupi tą gąsienicę gawędziarkę...
młoda tak eksploatuje książeczkę że baterie lekkozaczynają siadać i Pani zaczyna się w piosenkach głos zmieniać może i lepiej bo przynajmniej brzmi inaczej///(lekko trzepnięta jestem po całym dniu słuchania )
Magdzik widzę że wakacje i się koleżanka pojawiła :-):-):-)