reklama

Prezenty na roczek

Andula, KONIECZNIE! :tak::-)Ale mi smaka narobiłaś. Chociaż, czekaj, czekaj winko jakieś jest... tylko serka brak:dry:

Ja mam serek wiec jest gucio;-):-) ..tylko szkoda ze jakies malego samolotu nie posiadam aby byc w 10 min w Tarnowie:baffled:Dzis wypijemy wirtualnie a mam nadzieje na kolejny spotkaniu juz w realu :-)

Kurde ale byloby fajnie jakby ludzie mogli sie teleportowac:tak:Jeszcze nic nie wypilam a juz bredze;-):tak:

reklama
No to dziewczyny jak mówicie że nie będzie kolejne dzidostwo stało to się cieszę. Musze tylko poszperac w necie i znaleźć cos fajnego bo wole coś podsunąc bezdzietnemu chrzestnemu:-pjak macie cos sprawdzonego to proszę o linka:tak:
Kasia ten twoj tez jest super:tak:

Kicrym - mój bratanek ma chicco CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (663894671) - Aukcje internetowe Allegro
Mój 7-letni chrześniak też na niego czasem wsiada:-D
Jest super, ale drogi:sorry2:. Myślę, że trzeba zwrócić uwagę na wytrzymałość, wiec nie polecam tych tanich, niesprawdzonych! Ja kupiłam Zosi kosz na zakupy WÓZEK NA ZAKUPY DLA DZIECKA NOWOŚĆ PRICE HIT SS (665481926) - Aukcje internetowe Allegro
Mała na niego wleciała, cały się połamał:szok: Normalnie kawałki plastiku wystawały! Dobrze, że nie wbiły jej się gdzieś:baffled: Fakt, nie jest może przeznaczony dla takich (choć na zdjeciach są takie małe dzieci), ale każdemu dziecku mogłoby to się zdażyć! Dlatego stawiam na solidność!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry