reklama

Prezenty na roczek

reklama
Post - super książeczki!! te lokomotywy to moze i ja kupię...
a fisher price w końcu Lenka dostanie w spadku po siostrzenicy więc nie kupujemy.

Załączniki

• kolejka.jpg
    kolejka.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
I my dzisiaj w poszukiwaniu prezentów byliśmy, mama mi smęci co ma małemu kupić a ja nie wiem , nadal się nie zdecydowałam:zawstydzona/y:
oglądałam w sklepie te klocki na wózku ze sznurkiem co chyba surv zamówiła, ale one są strasznie małe, Kuba zaraz by je miał w buzi. Książeczką z fiser price moj syn był zaciekawiony minutę:sorry:pozotaje ta kostka co wkleiła Pabla ale tego nigdzie u nas w sklepie nie ma:-(

Kicrym, serio? Ja ich jeszcze nie zamówiłam, ale jak mówisz, że małe, to chyba je najpierw jednak obejrzę... i chyba dodatkowo dokupię małej taki stożek z kółkami do nakładania, bo pani pedagog poleca jako bardzo rozwijające:tak:

Ika, Misiek - ale wypasione prezenty będziecie mieć:-)

Post i słusznie że nie "genderujesz" Iki;-) Ja sie też jeszcze nad autkami albo pociągiem zastanawiam, bo widzę, że Florka takie rzeczy lubi;-)

eee rozwijający stożek??? a młoda za nim nie przepada za bardzo.
Kicrym...a Ikea... w Ikei takie cuś powinnaś znaleść:tak::tak::tak:

no i też musimy zakupić jakieś autko

nie wiem czy wam pisałam ale jak kiedyś byliśmy u Marcela i on dorwał lalke Iki to był tak zachwycony że co chwila krzyczał....oooooooooooooooo ooooooooooooo oooooooooooooooooo ....ku niezadowoleniu ojca:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jestem ciekawa co Ika na autka powie, muszę spróbować:tak::tak:

Kicrym - ja zamówiłam na allegro, to co wkleiłam.
Zapłaciłam w poniedziałek po południu i właśnie był kurier z przesyłką:-)

reklama
Zosia lubi autka:tak: mojej znajomej synek ma też lalę... Jak ona przebiera swoją malutką córeczkę, on przebiera lalkę, kąpią razem, itd. Był bardzo zazdrosny, więc to taka strategia. Ale mąż zrozpaczony był:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry