reklama

Prezenty na roczek

Izabelka, mam podobną koncepcję roczku:-) Z tym że u nas chyba grill u mamy będziemy robić, sama nie wiem jeszcze, jak dopracuję koncepcję to się przepisami podzielę....ale z chęcią przyjmę przepis na tort, który zawsze wychodzi, bo mnei do tej pory głównie sputniki zmiażdżone przez nawałnicę meteorów wychodziły:baffled:

reklama
U nas tez bedzie grill jak pogoda dopisze:-)
Z checia Wasze pomysly jedzeniowe wykorzystam u nas na imprezce.;-):-p

Chce zrobic urodziny z dominujacym motywem Kubusia Puchatka tzn balony,talerzyki ,kubeczki:tak:Tylko u nas bedzie najparawdopodobniej tylko trojka dzieciaczkow:baffled:

u nas tez malo, roczek raczej dla doroslych niestety, bo malo w rodzinie- jak dobrze pojdzie 3 dzieci bez moich, a nie 5 bo chrzestny Werci ma 2 :-) o to nie ebdzie tak zle :tak:; ale na 2 urodzinki to juz zawsze kinderbal :-p;-) sie wtedy dzieje i az milo urzadzac przyjecia :tak:

a dajecie zaproszenia?? ja mysle z oskarem sama zrobic, zawsze to pamiatka i milo :)

U nas też grill. Ale na pewno impreza będzie przesunięta na lipiec, bo w czerwcu nie będzie teściów i chrzestnego.
Jeszcze nie mam koncepcji co podać

No my zrobimy chyba w dwóch turach, bo moja mama na prawie cały lipiec jedzie do sanatorium, a jak wraca to M do szpitala idzie...więc pod koniec czerwca zrobimy dla rodziny, a w lipcu dla znajomych; no i wspólnie z Laurą - tym oto podstępem nasze dzieci dostaną dwa razy więcej prezentów:-)

Surv, nawet mi nie mów o prezentach, bo dziś z m stwierdziliśmy, że najlepiej byłoby, żeby nasze dzieci nic nie dostały:-p;-):-D Takie ilości tego dziadaństwa:-D

No u nas roczek wypada akurat na zjeździe,ale sorki dziewczyny nic nie szykuję,bo nie będę tego taszczyć,ale jakieś kiełaski i ognisko możnaby zorganizować nie?
A urodzinki zrobimy z tygodniowym opóźnieniem,pewnie grill jak pogoda dopisze,ale dzieci i niestety nie będzie,bo u nas w rodzinie najbliższej narazie brak.Znajomi mają miesięcznego Kubusia,ale on za malutki na takie imprezy jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry